kom liljor och akvileja ...

ja just nu är min blogginspiration lite off.
 
E är hemma några dagar och hälsar på. Hon kom i torsdagskväll. 
 
Vädret har äntligen varit sådant att man har kunnat klippa av gräset lite. Om jag säger som så: det är spännande värre att klippa gräs med en galen kelpie lös. Jag vet inte hur många gånger under det att jag klipper som jag får skrika NEEEEJ åt han. För det ska vallas gräsklippare och det  ska bitas i däcken. Galenpannan. Jag sa åt E att egentligen borde hon filma och klippa ihop en film som bara innehåller en massa utropade nej. Men nu är jag ju nästan klar så det blir inte mkt till film. Haha
 
Han har samma bekymmer med dammsugaren. Men han har alltid varit sån och haft svårt för plötsliga oförklarliga ljud. Startar jag en filmsnutt på datorn med ljud så får han spunk och springer genast upp och in i ett annat rum som för att kolla om något händer där inne. Han kan inte placera ljudkällan liksom. Han är väldigt autistisk vad gäller såna saker. Tydligen var tv:n en sån där sak som han inte klarade när han var liten. Jag minns hur min kompis berättade om tv-kvällar där kelpien fått spader. 
 
Jag luftade kameran lite idag igen. När jag satt på åkgräsklipparen så fick jag se ett blommande groblad och såklart var jag tvungen att hämta kameran och fånga det.
 
Bildbeviset finns på min fotoblogg och om ni klickar --->här<--- så får ni se resultatet. 
 
Jag fullkomligen älskar aklejor. Den här har självsått sig i gräsmattan (av alla ställen) och skulle behöva flyttas till annan plats men jag försöker klippa runt den istället så länge.

Kommentarer
Postat av: Stina

Jo han fick panik redan vid 9 veckor om vi hade tv på... Fick vänja honom successivt vid den. Gräsklipparen fick han inte träffa, fick vara inne då, samma med trimmern! Hua om han stoppat nosen vid snodden! När jag dammsög var det lättare att ge honom ett annat alternativ! Han fick ligga plats i sin biabädd och det funkade. Phua en sån hund han är! Tur han har dig 😘 Måste hälsa på snart ju!

Svar: Haha ja trimmern har jag inte ens tänkt på hur det ska bli. Hmmm. Ja han säger att han slaktat förra årets födelsedagsgris nu. Jag är ledig på måndag :) Vi har tur som har varandra, han och jag.
Kalla mig M

2017-06-18 @ 01:00:42
Postat av: Stina

Är du ledig på måndag?

2017-06-18 @ 01:01:24
Postat av: Mikaela

Vilken underbar bild :)

Svar: Tack jag blev nöjd med den
Kalla mig M

2017-06-18 @ 17:47:25
URL: http://orsin.blogg.se
Postat av: Marianne

Akleja är en av mina favoriter också, de är så vackra, det tog några somrar innan de överlistade hönsen och nu har jag fullt av de.

En av mina tidigare hundar var galen i vattenslangen och dammsugaren ..skälllde och attackerade...npgot jobbigt för nej som är ljudkänslig

2017-06-19 @ 13:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0