invisible

Sorry för att jag varit rätt osynlig här. 
 
Jobbade ju en hel massa inför brukarfesten och sen kom midsommarafton. Jag orkade inte åka till nån sammankomst utan tog kameran med mig och åkte en sväng och fotade lite.
 
Sen åt vi lax i ugn jag och sonen. Exet kom över en stund men jag skjutsade hem honom på kvällskvisten. Sen var det jobbhelg för hela slanten. Jag har jobbat och sen sovit bort ledig tid typ. Trött som jag vet inte vad. Idag är jag ledig och vi for till stan och övningskörde lite, jag och sonen. Sen bjöd exet på lunch och efter lunchen övningskörde vi lite till. Han fick avsluta med att köra på landsvägen sista biten hem bara för att få känna på hastigheten och alla växlarna. Men vi lär backa och nöta mer på starta och stanna och anpassa hastigheten till rådande omgivning och hålla fordonet på rätt ställe vid manövrering. 
Nej, sonen är oskyldig. Den här bilen var parkerad såhär när jag åkte till jobbet i lördagsmorse. På vägen hem efter jobbet passade jag på att fånga den på bild. 
 
Resten av dagen kommer nog att gå i halvfart. Jag får se om jag orkar göra något alls mer eller om det blir soffhäng och läsa lite på ett forum. Jag läser om rättegången i sommarstugemorden. Vem behöver köpa deckare på pocket för sommarlovsläsning när verkligheten överträffar dikten. Jag ramlade in nånstans mitt i en lång diskussionstråd på flashback men jag inser ju att för varje sida jag läser så hinner de kommentera ihop tre nya sidor. Idag är det rättegångsdag dessutom så då går nog diskussionerna än högre. I skrivande stund är jag 113 sidor efter men som sagt jag började inte ifrån början. 

Kommentarer
Postat av: leila

Hoppas ni hade en trevlig brukarfest. Allt såg smarrigt ut. Ja du , det där med övningskörning. Har avverkat ett antal och gillar det inte. Men nu är det snart dags för dotra. Tycker det är nervigt att sitta brevid, men vad gör man inte för sina kottar. kram på dig

Svar: Ja nog är det nervigt allt. Iallafall så här i början när de inte inser sina egna begränsningar riktigt. Det gäller ju att lotsa dem tryggt och säkert igenom övningarna så de förhoppningsvis lär sig rätt. Huvva vilket ansvar.
Kalla mig M

2017-06-27 @ 22:25:00
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: marianne

Hoppsan som det kan gå....hehe

Oj så gott, det var säkert uppskattade kakfat.

Usch för att övningsköra, jag fortsatte långt efter sonen fått ditt körkort...haha...snacka om kontrollbehov ;)

Svar: Ja nån hade bråttom o missade vägen men träffade en lyktstolpe och ett gärde. Ja jag tror alla uppskattade fikat. Senast igårkväll var det en brukare som tackade för en trevlig fest. Mmm övningskörning känns väldigt ansvarstyngt. Inte nån bra kombo när hjärnan oftast är kokt.
Kalla mig M

2017-06-30 @ 09:36:17
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0