sploff

Så här skulle jag se ut om jag var född till Shi-tzu. 
Så det är ju tur att jag är en sån ängel och alltid go o gla - kexchokla
Haha, ja jag är trött och har dålig humor. So sue me.
 
Nähepp, jag hade tänkt göra lite nytta idag. Försöka hitta köket kanske. Köksbordet behöver inte längre ha inläggsskivan heller. Borde jag ta bort julstjärnan också? Nej den kan få sitta ett tag till. Jag gillar den.
 
När jag kom ner i morse så hade soppåsen exploderat. Det var sopor över halva golvet. Eller så kanske påsen bara fick lite lätt magsjuka och spydde upp innehållet. 
 
Det var iaf vad kollohunden påstod. Och han har haft otur med saker som exploderar i sitt liv. Jag vet ett antal biabäddar som bara sådär "råkat" explodera lite. 
 
Siri har haft nattjobb i stallet. Hon skulle promt med ut i går kväll. Alla katterna skulle med ut med mig och hundarna. Den enda som stod vid trappen och ville in sen var Enza o de andra var osynliga fastän jag ropade och ropade. Ja Siri hade ju lyckats bli instängd utan att jag märkte det. Men jag tror inte det gick nån större nöd på henne. Hon hade hö och halm att sova i och säkert en och annan liten rådis att mumsa på. 
Tröttmössa deluxe idag.
 
Solen skiner idag från en blå himmel. Det känns najs.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag tror hon hade det skönare än vad Norriz hade härom natten då jag råkade låsa in honom i garaget över natten....där fanns det sadel på moppe eller åkgräsklippare att välja på...eller en bal isolering

2017-01-27 @ 18:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0