Söndag kväll

Okej... jag har inte tittat på Farmen på jag vet inte HUUUR många år. Men ikväll råkade jag ha på tv:n OCH flipprade mellan kanalerna och fick se att Farmen precis börjat.
 
Jag har nu sett fram till första reklamavbrottet och jeeeezus säger jag bara. Jag har redan fått irritationskänslor i kroppen som heter duga. Jag orkar inte se mer tror jag. Människor som bråkar och har attitydsproblem. Nej fy. 
 
Jag har ett långtidsprojekt i övre hallen som jag börjat lite med de senaste dagarna. Jag köpte hem Billybokhyllor för bra länge sen men sen har de legat i sina kartonger fram tills nu när jag börjat montera ihop dem. Tanken är att göra iordning min läshörna där. Jag hade en hörna för flera år sen men sen har det bara blivit ett avlastningsställe för allehanda räsche. Men nu är jag på G. Sakta men säkert. En 40 cm bokhylla fick sin plats häromkvällen och ikväll skruvade jag ihop en 80 cm bokhylla. Det är den modellen som är 106 cm hög eftersom det är snedtak överallt där. Jag tänker inte lägga upp nån bild på det förrän det är klart eller längre gånget än just nu iaf. 
 
O nu medan jag skrivit det här så har jag hunnit se ännu en snutt av Farmen men när jag bara har det går i bakgrunden så står jag ut.
 
Just nu är det tvekampen och det är kunskap som är ämnet. Ja jäsiken... jag har haft alla rätt hittills... det har inte kämparna kan jag ju säga.
 

Kommentarer
Postat av: KajsaLisa

Jag ha själv Billybokhyllor, väldigt praktiska men tråkig gavlar så jag har pimplat upp dom lite
http://kajsalisa.com/2015/10/18/fler-langa-bilder/
Rockkryssning låter kul skall se till att det blir av, men just nu är jag inriktad på att sticka till mitt absoluta favoritställe i Mars.
http://kajsalisa.com/2016/10/10/kajsalisa-fortsatter-i-london/
och lyssna på det här bandet.
https://www.youtube.com/watch?v=P3k7r_U8b40

2017-01-29 @ 21:33:33
URL: http://kajsalisa.com
Postat av: Days by Johanna

Haha och jag blev irriterad bara av och läsa farmen! :)

ska bli kul och se slut resultatet sen :)

Tack snälla du för din långa fina kommentar om mitt mående. Jag känner mig lite avtrubbad nu, men jag gissar det är innan tabletterna har full verkan, jag hoppas det försvinner sen, men ångesten har lättat, och det är så skönt.


Svar: Det kom en liten sneakpeak på bloggen. Men det visar inget egentligen 😉
Kalla mig M

2017-01-29 @ 21:40:24
URL: http://daysbyjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0