ready or not, here I come

Universum vill säga mig något med datumet 10 januari.
 
Först var det mötet vi skulle ha med budgetrådgivaren. Och så resan som min far behövde ressällskap för och nu ikväll när jag vittjade brevlådan och fick en kallelse till läkaren så var det såklart också 10 januari. 
 
Vi var och ändrade namn på biljetten idag. Så det är väl bestämt att jag ska åka med nudå. Jag kunde ändra mötet till dagen innan. Chefen sa OK. Försäkringskassan var knepigast att få tag på men reglerna har ändrats så man behöver inte längre ansöka för att få åka på semester inom eu fastän man är sjukskriven. Men jag var in på servicestället i stan och pratade med en kvinna där och hon ringde upp och kollade med min handläggare (eller kanske min förra handläggare) och det var inga problem.
 
Herr J kommer att bo här och skjutsa sonalyckan till o från bussen och passa djuren. 
 
Jag kom på ikväll att det kanske kunde vara bra att börja packa lite smått nudå. Och plockade fram passet och kollade att det inte hade gått ut. Ja man vet ju aldrig, datumet kunde ha ändrats sen sist jag kollade... hahaha. Sen skrev jag ut resebevis från hemförsäkringen och så skulle jag leta reda på det där sjukförsäkringskortet. Ja då hittade jag inte det. Snacka om paniken som uppstod. Jag hade det ju när jag åkte till Grekland i höstas. Till slut efter att ha plockat ur ALLA korten ur plånboken 5 gånger så låg det bara där. Rakt framför näsan. Tssss
 
I morgon ska jag jobba. Sen ska jag också ringa försäkringskassan och berätta hur jag tänkt lägga upp mina dagar när jag går upp i tid. Annars får jag ingen ersättning tydligen. Sen måste jag ringa och ändra läkartiden. Gnngh!! Just ja, sen ska jag ringa vetten om kollohunden också. Sen efter jobbet så ska jag hämta hö hos min farbror. Jo, jag och farsan var dit idag och fikade men det var ju inte så bara o slänga in en rundbal i bakluckan på bilen direkt. Allt för att mina djurskötare (sonen och exet) ska kunna sköta djuren så lätt som möjligt. Hö på logen, samla alla övriga lantdjur i stallet (de 4 hönorna och en tupp som är kvar + 5 kycklingar och en kanin). Hönsen får flytta från hönshuset till stallet och bo i kaninens sommarbur som inte är nån liten bur och de bodde där i somras TILLSAMMANS med kaninen. Nu är kaninen inhyst i annan bur under vintern och kycklingarna har sin egen lilla kuppe (Hasse o Tage - guben i låddan) strax bredvid. Enklast möjligt tänker jag. 
 
Men kanske att 2017 har lite roligare saker att bjuda på än vad 2016 hade iallafall då. 
 
Förutom resan som kom hastigt och lustigt så har jag anmält mig till körsång i vår sen och i april ska jag dels åka båt med en kompis och lyssna på bra musik och dels ska vi gå på konsert och stå så långt fram vi bara kan i publikhavet till Ghost. Sen minns jag inte för stunden om jag har något mer inbokat på agendan men det kan väl räcka för de första 4 månaderna?
 
2017 SKA bli ett bra år. Och hör sen. 
Jag blev såklart tvungen att kolla in vad det datumet har för betydelse inom numerologin. 
 
Adderar man alla siffrorna i datumet så får man till slut en trea. Och räknar man ihop 2017 så får man siffran 1 (2+0+1+7=10, 1+0=1).

Kommentarer
Postat av: Eva Trillian

Tummen upp för resan som blir av :) Gôtt!

Svar: Ja nu börjar jag få lite pirr i magen. Inte packat en pryl än. Bara börjat förbereda lite
Kalla mig M

2017-01-05 @ 20:00:22
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Postat av: marianne cargus

Så du kommer iväg på resan ändå?! Härligt....
det är alltid så mycket pyssel med djuren innan man ska iväg att man är helt slut när man väl åker hemifrån.
Jag hållet med dej....2017 ska bli ett BRA år:)

Svar: Lite ångest har jag men det får bära eller brista. Det tog min far "bara" nästan 43 år att faktiskt göra något så föräldralikt som att bjuda mig på en resa. Ingen idé att oroa sig i förväg.
Kalla mig M

2017-01-06 @ 16:50:02
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0