Gott Nytt År 2017

2016 är över. 2017 är här. 
 
Ett nytt år. Fast egentligen borde det inte betyda nånting alls. Varenda dag är ett oskrivet blad tills man fyller dagen med något. Nu har vi ett oskrivet år framför oss. Att fylla med "sugar and spice and everything nice"
 
 
Imorgon (senare idag) ska jag jobba. Första dagen på nya året är en arbetsdag. Låt det bli ett tecken att jag kommer tillbaka i både arbetsliv och som människa det här året.
 
Mina löften till mig själv förra året var att det skulle bli MITT år. Med facit i hand gick det väl lite si och så med det löftet. Jag jobbade hårt på det men en del oförutsedda händelser stack knivar i min rygg. Månne jag lärt mig till i år och ser till att bära skyddsväst mot sådana ogina attacker på mitt mående och psykiska hälsa.
 
Jag önskar er alla det bästa året någonsin. Jag önskar mig själv det samma. Löften ger jag inga... mer än löftet att inte ge något nyårslöfte.
 
Gott Nytt År då.
 

Kommentarer
Postat av: Eva Trillian

Önskar dig en bra första jobbdag och ett år med nya, goda, förutsättningar och chansen att låta 2016 blekna till ett minne i jämförelse :) Gott Nytt År!

Svar: Tack <3
Kalla mig M

2017-01-01 @ 10:01:54
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Postat av: Hebbe

Så sant,nu har vi fått en hel hoper med dagar som vi ska förvalta på ett bra sätt..
Ja dina 2 guld räckte långt på topplistan..Grattis.
Haé fortsatt så bra du kan..Kramen.

Svar: Tack Hebbe. Det samma till dig. Få se om jag hinner på några fler pallplatser. Glömmer jämt bort att kolla bloggen när du lagt ut . Haha dagen innan kan jag tänka att jag inte ska glömma men lik förbannat är jag oftast för sent ute. Typ tittar in på tisdag em först.
Kalla mig M

2017-01-01 @ 14:47:52
Postat av: Marianne

Nyårslöften är nog svåra att hålla, det känns mer som en grej att ge bara för sakens skull. Själv har jag inte lovat något annat är att skärpa mej med vad jag äter och smaskade nyss i mej ett par chokladbitar...hehe
Önskar dej en fin jobbkväll samt en bra start på året

Svar: Inlägget skrevs inatt o jag jobbade 7-12 därav mitt "senare idag". Det gick bra iaf. Jag känner min dåliga karaktär så lovar inga såna saker.
Kalla mig M

2017-01-01 @ 16:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0