Onsdag

Produktiv dag.
 
Jag sa till sonalyckan att jag kunde skjutsa honom till tåget idag. Sen åkte jag och tog lite prover för att kolla blodstatus och så. Jag äter järn, folsyra och B12 men har ju slarvat ett tag och började känna av tecknen för brist. Så min läkare tyckte att det kunde vara läge att kolla dagsläget och kanske justera dosen.
 
Efter provtagningen gick jag en rask promenad med kollohunden i stadsparken. Vi mötte en terrier som behövde en rejäl utskällning enligt pralinen. Pinsamt.se men jag gick åt sidan och ställde mig ivägen för kollohundens synfält och vips var terriern glömd. Haha sötnöten. Sen gick resten av promenaden bra. Men så mötte vi inga fler hundar heller. 
 
När jag hade värmt upp med promenaden åkte jag till gymmet som min arbetsgivare tillhandahåller. Nytt år, nya möjligheter och det ska ju vara bra att röra på sig. Jag tänkte att det kanske kunde pigga upp mig både själsligt och kroppsligt. 40 minuter hann jag med innan jag tog en snabb dusch och sen åkte för att handla nåt att äta innan jobbet. 
 
Jag kanske faktiskt blev lite piggare för jag orkade med hela arbetsplatsträffen på eftermiddagen utan att få hjärnsläpp eller härdsmälta. 
 
Men nu är jag trött. Jag slumrade en liten snabbis innan jag gick upp och tog lite varm choklad och macka. Resten av kvällen kommer det att bli så lite som möjligt på att-göra-listan. Jag slappar i soffan med en katt på bröstet. Gissa vilken.
Siri såklart. 

Kommentarer
Postat av: josefine

Hoppas du har haft en bra dag :)

Svar: Uhm, du läste inte vad jag skrivit i mitt inlägg eller? För då hade du inte frågat.
Kalla mig M

2017-02-01 @ 20:14:21
URL: http://www.joossans.se
Postat av: marianne

Fy f-n vad jag blir trött på kommentarer som den här ovan. Jag brukar ta bort såna....och de som upplyser om att jag behöver kika in hos dr för någon tävling....tröttsamt!!!! För ett tag sen läste jag en kommentar "hoppas allt är bra med dej" under ett inlägg som handlade om trötthet, värk och depp....hur kan man med att skriva kommentarer utan att ens ögna igenom inlägget? Suck!

Nu kom jag av mej...haha
Skönt när man kan distrahera hunden så där.
Du skaffade endorfiner för att klara dagen ;)
Hoppas du kan ordna dina värden med dina tillskott

Svar: Ja irriterande deluxe. Bara rent reklamsyfte mot sin egna oftast ointressanta blogg. Jag menar, klarar man inte att lägga 5 sekunder på att ögna igenom och tänka ut en värdig kommentar så är nog inte det man själv skriver särskilt intressant heller.
Kalla mig M

2017-02-02 @ 09:51:55
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Days by Johanna

Låter som du hade en bra onsdag. Och visst är hundar roliga, skäller och har sig så länge de ser hunden men försvinner den ur synvinklen slutar dem!

Hoppas proverna visar något så det kan rätta till sig igen. Jag är sämst på ta tabletter, minnet skall ju komma ihåg det :(

Svar: Minnet är bra men kort, brukar jag säga.
Kalla mig M

2017-02-02 @ 10:54:55
URL: http://daysbyjohanna.blogg.se
Postat av: Yvonne

Du hade en bra onsdag tycker jag!
Svar:...Jag är så nöjd med min nya dator.
Tränar nu på att bli lika snabb!
Ha en bra dag!:-)

2017-02-02 @ 12:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0