Grumpy

Ja, sån vaknade jag idag. Grumpy deluxe.
 
Taggarna utåt, känselspröten en halvmeter utanför min kropp. Allt, precis ALLT irriterade mig. 
 
Att det då gick två ponnysar på fel sida om staketet och klockan rusade mot tågavgång och sonen väckte mig med tanken att jag skulle skjutsa till stan och inte bussen. Sovmorgon för honom. 
 
Nu har jag landat lite iallafall. Pållar installerade i hage igen. De fick lite snabbt in i stallet medan jag skjutsade sonen och dela box dessutom fastän det var Lilleman och Dallas som var på fel sida. Lilleman har fått lite fullifan i att kliva över om översta tråden ligger på backen vilket den gjorde nu. Nån hade sprängt den. Kollohunden gjorde vad han trodde behövdes - skällde järnet så fort de tog ett steg fastän jag ledde dem. 
 
Pelletsen hade tagit slut i kaminen också så det var kallt inne. Och kallt ute. Närmare 10 minusgrader sisådär. Men nu är det fart i den igen. Den startade jag visserligen upp direkt på morgonen igen bara jag fått fylla på och tömma ur på rätt ställen. Men eftersom jag frös så startade jag en eld i köksspisen också och nu sprakar det hemtrevligt. 
 
Kaffe och ett par limpsmörgåsar med kaviar på satt fint i magen. 
 
Nu har det blivit aningens varmare ute också. Det ligger nånstans mellan 4 och 5 minusgrader. Mer behaglig temperatur om jag ska göra något mer där ute. Behöver städa ur kaninens bur och så ska jag ta den till kycklingarna tänkte jag. Och kaninen ska få en box iordningställd till sitt förfogande. Så är planen iallafall. 
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Åh fy sjutton vilken start på dagen...varför låg översta tråden? Var den trasig? Magnus brukar öppna översta tråden på grinden men än så länge har ingen klivit över och gått ut...

Svar: Den var av. Vem som tryckt ut den vet jag inte. Ingen ström på just nu så får skylla mig själv.
Kalla mig M

2017-02-07 @ 19:52:35
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0