Bunny

 
Alltså ibland blir jag så galet trött på mig själv så det finns inte. 
 
Jag tog med mig kameran när jag åkte med Bunny till den tilltänkta pappakaninen.
 
 
Kom jag ihåg att jag hade kameran med mig? Nepps. Så blev det några bilder då? Nepps.
 
De hade hur fräsiga fåglar som helst på gården ju. Gäss. Jag blev lite tokkär på en gång. Så nu vill jag ha gäss också. Inser att gäss är svårare för en räv att sno med sig än både höns och ankor. Jag har länge önskat mig ankor att ha simmandes i diket på gärdet men det var ju den lilla detaljen med rävlya i skogen strax ovanför gården.
 
Men inga bilder dårå.
 
Inga bilder på när Bunny smög sig ur kattburen och in till friarens box heller. Husse till herr Kanin utbrast spontant: "oj vad stor hon är". Här hade han gått runt och tyckt att de hade en sån stor robust kaninhane och så visade det sig att min Bunny var storleken större. Men de ska vara samma ras och obesläktade så jag hoppas nu innerligt att det blir kaninbebisar den här gången. 
 
En vecka ska hon stanna där är det tänkt. Tills dess ska han väl ha hunnit ikapp henne och fått göra vad kaniner gör allra bäst. För hon var ingen lättfotad dam som släppte till hur som helst. Nej, hon var bara lättfotad i språnget och sprang undan och knorrade att det var skandalöst. Ja, jag gissar att det var vad knorrljuden betydde iallafall. Vid ett tillfälle gömde hon sig bakom mina fötter vid boxdörren som för att säga att nu åker vi hem matte.
 
Bunny packade med sig ett knippe morötter så de har något gott att snaska på när lugnet väl lagt sig. 

Kommentarer
Postat av: Anki

Hon vill väl välja själv pappa till sina barn. 😜

Svar: inte så gott om kaniner här i trakten så...
Kalla mig M

2017-02-05 @ 16:19:49
Postat av: Marianne

Jag är inte helt säker men har för mej att kaninhonor kan bli aggressiva och skada hanen om han inte passar...håller tummarna för bebisar iallafall...är de till mat eller gos?
Gäss är bra som vakthundar, jag hade ju myskänder några år men bara en blev rävmat, trots lyor i närheten...

Svar: Hmmm jag hoppas att han får godkänt av henne. Hon visade inget aggressivt medan jag var kvar och tittade iaf. Bara totalt ointresse för att låta sig betäckas. Matkanin i rasen men vi får väl se. Blir det några små så har jag lovat att min brorsdotter ska få en. Stora kaniner går lika bra att gosa med som små. De bara äter lite mer förstås. Och ja, jag har också hört att gäss är bra på att vakta. De talar iaf om att nån kommer sa han som hade dem. Vi får se till våren och hönsbytardagen i trakten om det månne finns några små gässlingar så kanske jag kommer hem med såna. O blir det några niinisar så kanske nån får åka med på hönsbytardagen. Det visar sig. Eller så blir jag bara en sån där crazy cat/horse/dog/chicken/rabbitlady. Haha
Kalla mig M

2017-02-05 @ 16:47:11
Postat av: GETINSHAPE

Jättesööt! :D

2017-02-05 @ 19:51:44
URL: http://www.nouw.com/getinshape
Postat av: GETINSHAPE

Jättesööt! :D

2017-02-05 @ 19:51:50
URL: http://www.nouw.com/getinshape
Postat av: marianne

Hon behöver nog några dagars uppvaktning innan hon blir kär och släpper till ;)
Åhhh så spännande....

Svar: Jag tänkte så jag också. Förra gången satt hon så nära den hanen sååå. Han är pappa till den här hanen så vi får se. Den här skjuter inga blankskott iaf för han har redan 2 kullar på tillväxt i boxarna bredvid. Ena kullen blev till när han smet in hos honan som nyss fått.
Kalla mig M

2017-02-07 @ 10:19:15
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0