Aj som F

Jag lyckades ramla ner från höloftet idag.
 
Ja, faktiskt.
 
Tur att det inte är så högt. Jag skulle gå ner för stegen och en gång i tiden var den monterad med gångjärn och så kunde man fälla upp den när man inte använde den. Mitt stall är en gammal lagård och stegen och luckan upp finns över foderbordet. Tyvärr har gångjärnen gått sönder och jag har tänkt länge att jag måste byta gångjärn och se till att stegen står stadigt. 
 
Tankar men inga handlingar ...
 
Jag hade tagit ett par steg ner när det plötsligt gled iväg under mig och jag lyckades sträcka vänsterarmen när jag for genom luckan. Jag brukar ju hålla i mig i golvet på höloftet och nu fick den sig en knäck. Höger smalben slog i stegen och för en kort sekund var jag rädd att jag skulle bryta mig men jag landade på fötterna och alla lemmar är förhållandevis hela. 
 
Jag höll på att städa i stallet när jag for i golvet. Jag hade precis föst ner halm i ett annat hål. 
 
Jag hittade iallafall gångjärnen som jag köpt för just det här ändamålet. De låg i stallet så fint så och bara väntade på att min tumme skulle tas ur arslet. 
 
Nåja, de väntar än. För jag behöver hjälp när de ska skruvas upp. Jag har bara två händer. Kanske bara en nudå för det gör ont att göra vissa rörelser, och jag behöver nån som håller stegen när jag skruvar.
Det var vackert väder idag iallafall. Jag passade på att lufta kameran också. Den är snöhästen kom till när jag skulle fota snögubbar. Det var för kallt att bygga några så jag fick rita dem istället. På min fotoblogg kommer nog resultatet upp så småningom i kategorin 365 foton.
 
Fjant hittade en pinne.
En STOOOR pinne
Det är iallafall skönt att se honom piggelin igen. 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men AJJJJ hoppas din hand/arm inte blev helt trasig....vi har också gångjärn på stegen upp till loftet, den sitter bra men jag vågar knappt gå upp där nu sen jag skadade mej, stegar är farliga...

Svar: ja det visar sig hur det blir. Det gör förbaskat ont att belasta minsta lilla. Undrar hur det känns imorrn när jag fått sova på saken också. Exet kom över av en annan anledning och då fick han hjälpa mig att fixa det så nu sitter den där den ska igen.
Kalla mig M

2017-02-12 @ 19:43:25
Postat av: Emma Öhman

Det är ju det där med att skjuta upp saker och ting, jag gör det jämt! Vet inte hur jag ska lyckas sluta.

Svar: Prokrastinera mera brukar jag säga... jag är nämligen prokrastineringsmästarinna. Haha nä jag vet inte hur man slutar jag heller.
Kalla mig M

2017-02-12 @ 19:44:40
URL: http://ohmanemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0