A som i aj, A som i arm

Jag och min arm ... vi lever. Men jag har rackarns ont.
 
Vissa rörelser. I morse när jag vaknade var jag stel och öm i hela överkroppen. Jag trodde mig knappt kunna komma ur sängen. Inte för att det gjorde överjordiskt ont utan för att jag kände mig begränsad i rörelseförmågan. Kan ha varit trötthet också iofs.
 
Borsta  håret var ett äventyr. Det gick men kändes som en jobbig rörelse. Jo, jag borstar med höger hand och det var ju vänster jag knyckte till. Men jag har långt hår och behöver assistera och hålla ihop håret med andra handen. 
 
Klä på sig tröja och jacka var också spännande men jag fick på mig kläderna.
 
köra bil? Hmmm, ja, om jag inte svänger höger och försöker styra ratten med vänsterhanden på ovansidan. DEN rörelsen var inte alls bekväm. 
 
Allt där jag måste höja armarna eller hålla dem framför mig utan att kunna stötta med kroppen. Sitta med armbågarna på bordet? Njä, inte gärna.
 
Som nu när jag satte mig vid bordet och har datorn framför mig och skriver ... jag domnar liksom eller ja, det känns obehagligt.
 
Måste boka tid hos kiropraktorn. Och en jobbarkompis sa att jag skulle boka läkartid för att få det registrerat. Så det är väl kanske planen för morgondagen då.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva Trillian

Aj! Men så är det väl - man vet inte hur illa det blev förrän dagen efter (minst). Läkartid låter som en plan!
Krya på armen :) - dig!

2017-02-14 @ 06:49:46
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Postat av: Marianne

Du har väl någon försäkring? Kanske genom jobbet? Eller gården? Jag fick nästan 18 tusen från mina två försäkringar för fallet och skadan.. plus lite till från AFA nu under sjukskriven

Svar: Jag ska kolla upp det
Kalla mig M

2017-02-14 @ 10:45:18
Postat av: Emelie

Så vacker bild!!!

2017-02-14 @ 17:41:26
URL: http://motherofbutterflies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0