tisdag

 
Ledig dag. Kom sent i säng. Fick för mig att baka en kaka missinassen. Misslyckades kapitalt. Haha man ska inte sätta igång med sånt när man inte har båda hjärncellerna vakna. Receptet på bananchokladkakan är ursprungligen nerskriven för muffins men jag gjorde en sockerkaka av den. Så dels hade jag 200º i ugnen istället för 175º och så höll jag på att ta ut den redan efter en kvart men kom på mig där iaf. Så den stod för varmt o gräddades och sen blev den inne för kort tid för det blev nog bara 35 minuter kom jag på efteråt. 
 
Vaknade till i morse av att mobilen plingade till. Jag får ju skylla mig själv som inte hade ändrat till ljudlöst men aja. Jag hade lite svårt o fortsätta sova efter det. Jag slumrade, det gjorde jag visste men nyfikenheten var väckt och piggare än jag för övrigt kände mig. Så jag fick se mig besegrad av nyfikenheten och gnuggade sömngruset ur ögonen. Nåja, försökte gnugga ur tillräckligt för att kunna se vad det stod. Eftersom den där JB glömde mig natten till igår så fick jag dubbel dos grus inatt tror jag. 
 
Varannandagstemperaturer ute just nu. Igår var det varmare och lite vassa snökorn föll ett tag också. Idag är det kallare igen. Hörde hur de varnade för halka tills idag på väderleksrapporten igår. 
 
Jag tror att jag drar på musik så det dånar i huset en stund. Så kanske jag får pepp nog att göra nåt av dagen. 
 
Japps, så får det bli. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Haha...toka, det är ok att modifiera recept, men glöm inte att man måste gå hela vägen...;)
Antar att smaken var bra iallafall?!

Svar: Jag brukar minnas o fixa alla stegen men hjärnan var inte med hela vägen. Nja, den höga tempen gav en bränd bismak
Kalla mig M

2017-12-20 @ 09:59:27
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne cargus

Då blev det fika för hönsen istället antar jag...

2017-12-20 @ 15:36:21
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0