Fredagsmys?

Ty fusan (jo det är omkastat med flit) en sån dag. 
 
Jobbdagen var åt H typ. Konstant minst 30 min för sena till alla jobb och dessutom tog alla besöken mer tid än planerat. Vilket då i sin tur gav ännu mer försening ju längre fram mot lunch vi kom. 
 
Men trots att jag fick flytta lunchen 15 min och därmed sen komma ut på em-besöken 15 min senare så lyckades jag få sluta i rätt tid i slutänden. 
 
Men adrenalinpåslaget från fm tog ut sin rätt och jag kollapsade i soffan o sov medvetslöst 2h efter jag kommit hem
 
Vid sista besöket var jag så slut att jag fick en akut känsla av illamående. Jag fick verkligen bita ihop för att hindra impulsen att helt enkelt låta maginnehållet komma upp. Flera vågor av illamående sköljde över mig innan jag kunde tänka bort det. Men jag övervägde att ringa samordnaren o be henne planera in någon annan. 
 
Jag hoppas verkligen att det bara var trötthet och hunger. Magkatarr kanske.
 
Ledig helg. Fri att fylla med vad jag vill. Men frågan är vad jag orkar.
 
Idolfinalen på tv. Jag tog ett litet glas glögg. Kall såklart. Och pepparkakor.
 
Vi skojade på julavslutningen igår om att jag skulle fixa mig ett ONS och skaffa mig en sladdis. Detta eftersom det är 2 bebbar på bakning i arbetsgruppen o tydligen skulle jag också va med i det gänget. Haha nope nope NOPE.  Men iaf, glaset jag drack min glögg ur fick såklart bli det här dårå ...
Jag hejar på Hanna. Snart vet vi vem som vann.

Kommentarer
Postat av: Leila

Låter inte som nån bra jobbardag. Påminner om min jobbnatt inatt. 3 personer behövde akut hjälp samtidigt och jag var ensam. Adrenalinpåslag :) men allt löste sig jag har varken sett Idol eller druckit glögg än :)

2017-12-12 @ 08:10:29
URL: http://leilasfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0