Söndag

Jag måste åka o handla. Ska bara fylla på listan med lite mer saker först. Sen ska jag komma ihåg o ta med mig listan också. 
 
Jag saknade hunden här på fm och undrade var han var. En titt mot sonens stuga och jag hade svaret. 
När jag ska åka bort så går han direkt till sonens stuga och sen hänger han där inne eller strax utanför. Det är så det kniper i hjärteroten att veta att på tisdag börjar sonen skolan igen. Vad ska den stackars kelpien göra då? 
 
Jag har sagt det så många gånger. Jag hade aldrig kommit på tanken att skaffa en kelpie om man läser rasbeskrivningen men den här filuren är one of a kind. O det är väl så, det handlar mer om personligheter än om hur man är stöpt i olika mallar. 
 
Solen kikar iaf fram mellan molnen. Gråa tunga moln som sakta glider över himlen. På spelaren rullar Hammerfall. En liten flashback till fredagens spelning. Nu är målet att få tag på biljetter till nästa klubbspelning de ska göra. 2017 - året då vi försöker se dem så mkt som möjligt. Hahaha eller nåt sånt. Det vore skoj iaf. De firar ju ändå 20-års jubileum. 

Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMA

ha en fortsätt fin söndag =)

kram

Svar: Det samma till dig
Kalla mig M

2017-08-20 @ 12:38:48
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: marianne

Men vovven då....det är nog mer vad man gör med sin hund som formar de, men en del har kanske större anlag för vissa saker.

kram

2017-08-20 @ 12:54:13
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Leila

Hej
Alva sätter sig i trappen då hon vet att vi ska iväg om inte Julia är hemma. Sen knallar hon upp i vår säng. Som tur är behöver hon knappt vara ensam då jag är hemma på dagarna även om jag ofta sover då. Jag skulle väl aldrig ha en terrier :) men har en halv sån nu. Älskar min hund men aldrig en terrier igen :) Passar liksom inte mig, lite för mycke temprament :) .

2017-08-20 @ 13:17:07
URL: http://Http://leilasfoto.se
Postat av: Marie

Jag ska också handla. Eller i alla fall skriva inköpslistan. Barnens pappa har lovat att åka och handla då jag inte är körbar idag på grund av trevligheter igår ;)

2017-08-20 @ 15:44:11
URL: http://mamafeelings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0