Lördag

Igår när jag hade jobbdag så sken solen och det var riktigt varmt och skönt. Idag när jag är ledig sååå .... mja, solen är där nånstans bakom den jämngråa massan av moln som täcker himlen. 
 
Jag brukar sällan orka pyssla med frukosten för att göra den till dagens höjdpunkt. Men idag lyxade jag till det lite.
Två ost- och skinkmackor blev det och en skål med päron/vaniljyoghurt och så den mer eller mindre obligatoriska koppen kaffe såklart. 
 
Jag lyckades komma runt mitt problem med internet på tv:n igår. Lösningen hette såklart hdmi-kabel och köra skiten genom datorn för där funkade internet mkt bättre. Så jag fick mitt "blåsa skallen tom med musik" till slut iaf. 
 
Jag vet inte vad det är men plötsligt har jag fått ett sånt behov av att få göra just det. Jag som annars verkligen kan uppskatta tystnaden och det kan gå dagar utan att jag ens sätter på tv:n eller radion öht. 
 
Men jag struntar i vilket för just för tillfället ger det mig lite energi och då är jag nöjd. 
 
Jag fick ett ryck och filmade när jag öppnade dörren till hönsen idag. Men tyvärr ser det inte lika effektfullt ut som det känns när jag står där mitt i det utströmmande havet av fåglar. Haha jag får göra om och göra rätt imorgon eller så. Och ta med mig kameran i handen och filma ovanifrån så att säga. Nu ställde jag kameran på stativ en bit ifrån. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0