Ka-blonk

Jösses så trött jag blev.
 
Jobbade 7-12 igår. Bestämde mig för att inte sova middag utan köra på och hålla mig sysselsatt så kanske jag fick sova på natten.
 
Hmmm sova har jag väl gjort men jag har vaknat lite nu och då så det sammanhängande sovandet uteblev.
 
Idag strax efter 10 slog tröttheten till. John Blund spillde visst lite damm i ögonen på mig där jag satt hos en brukare för en 10 minuters titt. Jag hade kunnat somna sittandes rakt upp och ned. 
 
Men jag genomled de två sista timmarna av jobbhelgen och nu är jag hemma. Trött som jag vet inte vad. Men jag funderar om jag skulle kunna ladda om och ignorera tröttheten så kanske jag är i fas tills ikväll. Hmmm f-n tro't.
 
Igår fick kattlådorna sig en rejäl rengöring. Tyvärr blev de kvar ute på "tork" och när kvällen kom så regnade det ju igen. Jag ska försöka fortsätta organisera om vid toaletten. Jag har ett förrum till själva toaletten så att säga. Den gamla hallen gick som en smal korridor förbi toaletten och när vi byggde om så blev korridorsnutten ett eget litet rum med plats för viss förvaring. Där har samlats allsköns bråte av alla de slag och nu vill jag inte längre ha det så kaosartat utan iaf försöka bringa ordning och reda. Men i min planering ingår då en rockad av hyllor. Hyllan som står i mitt sovrum (med fel saker på sig) ska ner till hallen och hyllan som står i hallen ska in på toa. I sovrummet ska möjligen en annan hylla in som står och väntar i rummet utanför mitt sovrum. Kan man ha för många hyllor? Nä tänkte väl det. Jag har ju böcker som väntar på att plockas upp så det lär gå åt ändå.
 
Jag har även en sideboard som exet lånade förut som ska hem igen till sovrummet. Den var furufärgad men han målade om den åt mig i samband med att han fick låna den. På mitt önskemål givetvis. I en turkos lasyr. Det värsta är väl att nu har möbeln stått hemma hos hans föräldrar och exsvärfar röker inomhus så den lär ju stinka. Blörk. Fattar inte hur nån kan vilja röka och lukta askkopp. Och ska man nu röka så varför göra det inomhus?
 
Nä men om jag sätter lite fart så kanske jag inte somnar och kanske får något gjort. 
 
Tjipp tjipp
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Man kan absolut INTE ha för många hyllor....var ska man ha sina saker om inte på hyllorna?
Nu har jag gett bort nästan alla mina böcker, men jag har så mycket annat att ställa i hyllorna.

2017-08-09 @ 00:24:37
URL: http://marresmams.blogg.se/
Postat av: marianne cargus

Och håller med om rökningen...urrk, kan inte fatta att jag sysslat med sånt

Svar: För mig räckte det som passiv rökare. Har aldrig rökt.
Kalla mig M

2017-08-09 @ 00:26:42
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0