Dagens positiva

Jag träffade sjukgymnasten på jobbet idag och hon hade varit hos en brukare som nämnt att hon tyckte att jag var en riktigt trevlig personal. 
 
Sånt är alltid kul att få höra. Roligare när de säger sånt till andra som sen återberättar det än när de säger det direkt till en. För det än mer uppriktigt då. Vem som helst kan ju säga att den tycker det är extra kul när jag kommer dit, till mig, fast den kanske säger det till mer eller mindre alla som kommer dit. Men när man blir ihågkommen på ett positivt sätt när andra yrkesgrupper är dit så blir det extra mkt värt. Då känns det inte som fjäsk. 
 
Sen får man ju aldrig glömma att jag som hemtjänst är ju hos en brukare av en anledning. Att de tycker om mig är för att jag (förhoppningsvis) gör ett bra jobb. Inte för att vi är bästisar. Jag skulle inte veta vem den människan var om det inte vore för jobbet. Och vise versa. De är i en beroendeställning till mig. 
 
Ibland blir man höjd till skyarna av vissa men man ska vara medveten om att man lika snart kan bli utdömd av samma brukare när man hamnat på minuslistan. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Ja sånt är kul att höra, jag tror nog inte att det beror på att du gör ditt jobb, det finns många som gör sitt jobb bra men utan att vara trevliga.
Den brukaren gillar dej för att du är du.

2017-08-18 @ 23:36:42
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0