Äggstra äggstra

Chefen frågade mig idag om jag inte hade några ägg att sälja. Johooråå sa jag. Jag har nog 60-70 stycken iallafall. 
 
Hrmmm, en mer noggrann räkning visade att det var 97 stycken som stod färdigt i kartonger och väntade. 
Charmen med blandad flock är blandad storlek på ägg. Och blandad färgpalett. Men grönvärparen har uppehåll pga ruggning just nu. 
 
 

Kommentarer
Postat av: leila

Jösses människa vad många ägg du har :)

Svar: Haha ja va tusan. Jag får sisådär 5-7 ägg om dan. Inte tusan gör jag av med så många ägg varje dag. Det där var bara ägg som jag har lite koll på när de är värpta. Sen har jag ytterligare ägg i köket som jag inte vet exakt hur okej de är utan jag vill knäcka varje ägg för att kolla dem. Alltså inte ägg för kokning. Men det blir snart vinter och då slutar nog några till att värpa. Har ju några som inte värper för att de ruvat och inte kommit igång igen.
Kalla mig M

2017-08-30 @ 23:06:22
URL: http://leilasfoto.se
Postat av: marianne

Men jisses....de håller ju flera månader, men så där många? Vi får mellan 3-8 ägg/dag, men flera vänner som vill ha regelbundet och vi äter ganska mycket ägg själva.
Mina äldre ruggar nu, men ungdommarna har kommit igång bra.


Svar: Ja jag har inte frågat om nån velat köpa o inte gett bort så många heller. Det är ju bara sonen o jag o nog för att jag blandade pannkakssmet på 10 ägg men det går inte åt. Alla 97 blev sålda på jobbet iaf så nu är det nästan tomt på ägglagret.
Kalla mig M

2017-09-02 @ 21:32:47
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Tur du har efterfrågan då du har sånt lager...haha

Svar: Haha ja alla äggkartonger utom ett 15-pack gick på ett par timmar. Jag hade slutat jobbet men swishbetalningarna bara regna in. Eller ah, några tog två kartonger. Men typ 4-5 notiser från swish på 2h. Den sista gick igår.
Kalla mig M

2017-09-03 @ 10:09:15
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0