Onsdag

Besöket gick bra. Jag fick prata lite och vi bokade en ny tid. Hon insåg även det jag försökt få fram, att jag behöver nån mer utbildad att få gå och prata hos. Hon skulle göra sitt bästa för att trycka på så jag får en psykolog att gå till. En kvinnlig psykolog och gärna lite äldre sa hon. Tack och lov, jag har bara tjatat om det hur länge som helst men inte fått gehör.
 
Jag trodde att jag skulle vara mer trött än jag faktiskt är. Jag fixade quinoa och stekte rödbetsfalafel och sen åt jag det med ajvar relish. Sååå gott.
 
Jag har setat ute på trappen och njutit av solen. Snart dags att åka mot jobbet. Kan bli tröttsamt innan kvällen är över känner jag men nu är det ju nästan försent hursomhaver att vila. Om en knapp timme måste jag åka. 
 
Chefen ringde och frågade om jag kunde byta min fredag dag mot ett kvällspass. Hmmm helst inte, tänkte jag. Men sen tänkte jag att asch, vad spelar det för roll om hundra år. Jag hade förvisso en del planer som jag hade tänkt stöka undan på fredag eftermiddag men det försvinner väl inte misstänker jag. Och med en sjukskrivning så kan jag behöva de där fjuttiga timmarnas kvälls-ob.
 
Ledig helg iallafall och kanske får jag främmande som vill kika på mina småttingar. Det visar sig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0