En, två, tre, fyra, fem ... sitt still då

Efter många om och men har jag nu äntligen tagit tag i att räkna ihop mina småbunnisar. Det är inte så lätt att räkna när två är röda, två är vita och sen en hel hööög med svarta eller gråaktiga som inte är stilla. Men hur som haver. De mörka är åtta till antalet så 12 kaninbebisar blev det. 
 
Jag försökte fota lite påskkort. Men svårt när man måste passa så inte liten smiter o försvinner. De sitter rätt still när man väl parkerat dem. Eller ja, den här cremeröda gjorde det iaf. Har bara 10 kvar att fota nu då. 
Den här svarta med vit nos (Vitnos kanske då) var ute på upptäcktsfärd i stallet för hundrafemtioelfte gången. Jag vetetusan var de tar sig ut men ut kommer de. De kanske faktiskt hoppar en meter upp och går ut så även om mamma kanin aldrig gjort det? Annars är det pyttigt små hål de tar sig  igenom. 
Alltså, jag tror jag dör sötdöden. 
 

Kommentarer
Postat av: Ronja

Åh så söt!!

Svar: Visst är de söta. Såg du att jag har 10 till att fota och sen lägga upp på bloggen ;) så du kan få dö sötdöden fler gånger om du vill sen.
Kalla mig M

2017-04-02 @ 15:59:59
URL: http://nouw.com/ronjaholmstrom
Postat av: Marianne

Den lilla med vit nos ser rolig ut, men båda är ju bedårande söta :)
Förstår att det är näst intill omöjligt att få de att sitta still medan du förevigar de...

Svar: Faktiskt satt de riktigt stilla. Det har väl kanske att göra med att de är bytesdjur och sitter man still syns man mindre. Jag har fotat fler nu men inte alla på bild en och en. Än. Mamma kanin blev lite orolig till slut så då slutade jag. På bildbloggen finns några fler bilder utlagda
Kalla mig M

2017-04-02 @ 22:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0