Söndag

Det blev lite gjort i trädgården idag iallafall. Jag har dragit lite nässlor och tistlar men det finns hur mycket kvar som helst. 
 
Och så kokade jag några liter rabarbersaft. 
 
Jag hade främmande här idag också. Tredje dagen på raken som brorsans bonusson och hans flickvän är här. Ja igår kom de över en stund på kvällen efter att vi hade varit till Naturhistoriska.
 
Nackdelen? Kollohunden kommer snart vara kommandodöv. Ja, så som hästar kan bli skänkeldöva av för mkt nötande så tror jag kollohunden har fått knäck i öronen av för mkt nötande.
 
Visst, det ÄR jättekul med en väldresserad hund som gör vad man ber den om. Men det kan ju bli för mkt av det goda också.
 
Sitt, hit, ligg, loss, tack, hit, ligg, stanna, hit, sitt, ligg, nej, stanna, hit, sitt, hit .... ja ungefär sådär låter det. Han tycker såklart det är JÄTTEROLIGT att folk leker med honom och tigger lek hela tiden. O när jag säger att han behöver inte lekas med hela tiden ja då får han kommandot att gå o lägga sig. Varför kan han inte få leka själv ute för? Han roar sig alldeles utmärkt på egen hand. Om han får chansen. 
 
Nåja, nu är helgen slut och han hinner förhoppningsvis få knäcken ur öronen tills på fredag då han fyller år. Då ville visst matte och husse komma och hälsa på sin födelsedagspojke. 
 
Vad gäller måendet för mig så försöker jag jobba med det. I lagom takt. 
 
Hittade några bilder på nätet som jag tyckte passade in.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Det var bra väder för ute jobb igår, jag fixade också en massa i den så kallade trädgården ;)

2016-05-23 @ 13:48:13
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Gilla

Hej på dej! Tack för kommentaren i min blogg. Jag kollade på Wikipedia och du har tydligen helt rätt -växten ser likadan ut på bild där. Så du vet att det är Stor Ormrot.

Du berättar så levande om, hur vovven kan bli kommandodöv. Vi har inte nån egen hund, men har passat Barnbarnets Berner Sennen i flera år. Nu tycker vi att vi är för gamla, så "Gubbens" dotter får ta hand om honom. Han heter Baloo och är mycket väldresserad och lydig. Saknar honom emellanåt. Och han saknar oss. Det märktes sist vi träffades.

Det var fina citat du hade hittat också.

Kram/Gilla

Svar: Tack Gilla för din fina kommentar
Kalla mig M

2016-05-24 @ 10:03:14
URL: http://trebgilla.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0