Dream on

Jag är inne i en drömmer-mycket-period igen och det är sjuka twisted dreams. 
 
Idag efter att jag hade somnat om nere på soffan så drömde jag om klassåterträff. Jag mådde dåligt och alla andra verkade så exalterade över träffen och vi hade svarat på frågor om framtiden då när vi gick på typ lågstadiet. Jag ville inte se mitt kompendium då jag kände mig utanför. Alla var utformade som adventskalendrar med luckor för att öppna o se svaren. 
 
Jag hade inte svarat på så mycket för jag hade varit ett osäkert barn. När jag nu öppnade luckorna o såg svaren så gällde frågorna vad jag trodde mig ha för djur som vuxen. Bland annat hade jag skrivit hedemorahöns. Hundraserna stämde inte alls dock. En tjej såg att jag inte hade öppnat luckan där ett foto skulle finnas. När jag öppnade luckan så såg jag till min förtvivlan att det var fel bild och inte mitt ansikte. 
 
Då brast det för mig och jag sprang iväg gråtandes. För mig kändes det som att ingen hade ens bemödat sig att se till att rätt foto monterades på mitt kompendiekalender.
 
Där slog det runt för mig i drömmen och jag blev tillslut intagen på sjukhus. Men när jag fick dåliga vibbar av en manlig vårdare så rymde jag. Till slut dök jag upp på klassåterträffens plats - ett kryssningsfartyg. Jag gömde mig för vårdaren och deltog lite i middagen. 
 
Drömmen var helt galet sjuk och jag kan inte ens få ner alla detaljerna på pränt. Men jag undrar vad den betyder. Så många bekanta ansikten var med i drömmen. Så mycken ångest och sorg i en dröm. I drömmen började jag misstänka att vårdaren förgripit sig på mig eller nåt liknande eftersom han gav mig the creeps utan att jag förstod varför. Vårdaren var det inget bekant över i drömmen. 
 
Nån villig att drömtyda? 
 
I gårnatt drömde jag att jag var hos en ny brukare. En riktigt kinkig en som hade klagomål hur man än gjorde. Multisjuk dessutom. Jag lyckades iaf göra bra ifrån mig de två första dagarna och hon tog sin medicin och frukost utan knot. Tredje dagen visade det sig att det var duschdag. Dessutom skulle jag plötsligt dessutom rodda med att få iväg hennes små barn till skolan o ge dem frukost före. Såklart tabbade jag mig och medicinen blev bortglömd och hon fick inte sin frukost. Men det konstiga var att trots detta så blev jag inte lynchad av henne utan snarare så var hon väldigt förlåtande och menade att det inte var så lätt för mig som var ny där. 
 
Drömmarna är så kristallklara och fulla med detaljer. 
 
Kan bli spännande att se om o isåfall vad jag ska drömma inatt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Alla dessa underliga detaljrika drömmar - var kommer dom ifrån och varför ? Vad vill dom säga en ? Jag kan vakna på morgonen och inte veta om jag drömt eller inte...

2016-07-04 @ 03:27:53
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0