nykomlingar i familjen

I torsdags var jag till min fd kollega och råkade bara liksom boka en liten kattunge som skulle vara leveransklar i månadsskiftet augusti/september. Då hon har tre honkatter så hade hon fått inte mindre än 14 kattungar i olika ålder. Så efter att jag hade pratat lite här hemma med kidsen så bestämde vi oss för att istället för att behöva vänta en hel månad till, ta en liten honkatt som var färdig för leverans nu. Men då vi inte kunde enas om vi skulle ha en svartvit eller en sköldpaddsfärgad liten fröken så kom vi överens om att faktiskt ta båda fröknarna som var obokade och leveransklara.
 
Jag föll för den svartvita och när jag väl hade känt i mitt sinne att hon var den jag fastnat för så ploppade namnet upp. Siri skulle hon heta. Kidsen ville hellre ha en sköldpaddsfärgad och jag sa att de fick bestämma namnet på henne då men jag föreslog Selma. E tyckte att det var passande men unge herr J sa absolut nej. Det tog ett dygn och sen hade han kommit fram till ett förslag och så fick det bli. Enza och Siri heter de två fröknarna alltså.
 
Siri är en kavat och trygg liten donna som tar för sig av livet.
Första kvällen somnade hon på soffans ryggstöd och sov sig tryggt igenom kvällen.
 
Enza å andra sidan är försiktig och lite skrajsen av sig och vill gärna titta och bekanta sig i lugn och ro från en undanskymd plats.
Hon har redan tillbringat många timmar under diskbänken och i E's bokhylla bland annat.
 
Välkomna till familjen, Siri och Enza.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Men o så söta

Svar: Ja helt bedårande
Kalla mig M

2016-07-28 @ 00:12:59
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0