Teknikens under

Ja inte vet jag om det går att lita på teknikens under så som han sjöng i Wilmer X.
 
Det råkade bli en miss av olika anledningar så att en försäkring blev avslutad. Så snart vi upptäckte det så fixade jag det såklart. Betalade räkningen via mobilappen och scanningsfunktionen, och trodde att allt var frid och fröjd. Pengar hade dragits från kontot direkt och jag tänkte inte så mkt mer på det. Inte förrän herr J började fundera om jag verkligen HADE betalat räkningen för försäkringen hoppade inte igång igen så som den skulle när räkningen var betald.
 
Jag kollade och såg att det var överfört pengar till försäkringsbolaget och bekräftade för herr J att jo det var fixat. 
 
Han har sen haft en diskussion med försäkringsbolaget som hävdar att försäkringen inte alls är betald för de kan inte hitta att pengarna kommit in till dem.
 
När jag började granska riktigt RIKTIGT noga så upptäckte jag till min fasa att OCR-numret började och slutade helt i sin ordning men att siffrorna där emellan hade fått lite fnatt. När det handlar om sifferharanger är jag lite som en analfabet fast siffermässigt. Jag har jättesvårt att komma ihåg summor tillexempel. Säg att nåt kostar 465 kronor... när jag sen ska återberätta så kommer jag bara ihåg att det var något på 400. Det är ett ganska stort spann mellan 400 och 500, don't ya think ;)
 
Normalt sett brukar det bli protest när fel OCR-nummer angivits så jag ingen aaaning om vems räkning vi varit med och betalat. Det var ju uppenbart ett befintligt OCR-nummer. Och som sagt var, jag avskyr långa sifferharanger så jag kontrollerade inte så noga. Det är som att alla siffror flyter ihop för mig.
 
Konstigt nog var det inget direkt problem när jag stod i handelsträdgården våren 2014. Eller ja, jag kunde inte då heller återberätta efteråt exakt hur mycket nån storspenderare hade spenderat  men jag fixade att stå i kassan.
 
Så jag har roat mig idag med att maila och bifoga skärmdumpar från banksidan. 
 
Tjo-ho vad livet är roligt nästan jämt... heh. Det allra jävligaste är att eftersom det gäller en bilförsäkring så kommer det ramla ner en mycket dyr räkning från trafikförsäkringsföreningen sen. Den tickar ju på med gott o väl en hundring per dag. *mutter mutter* Nån som vet hur man får till så man skiter pengar?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0