sorry

Återigen har jag försummat bloggen.
 
Jag lever iaf.
 
Det var strålande sol idag men jag slösade bort dagen med att sova bort i stort sett hela. Igår var jag till Kolbäck och hälsade på "jultomten" som gav mig de fina kopparna.
Sen i starten så dök upp ett par tre timmar senare än tänkt. Jag insåg också att jag hade glömt äta frukost så svängde in på Erikslund för att ta en hamburgare och lyxshake. Hmmmm Erikslund på en löningshelg är helvetet på jorden. Det bara måste det vara... 
 
I fredags var jag barnvakt åt brorsans små medan de var på begravning. Jag utmanade ödet och tog med mig dem till vintermarknaden. Men det gick bra. Jag är ju inte direkt van att jonglera med tre barn på en promenad. Nåja Ronja somnade i vagnen efter att vi hade ätit en sen lunch och sov en timme. Vaknade lagom tills att vi kom hem igen. 
 
Men det är inte så konstigt om energinivån är låg efter sådana äventyr. 
 
Jag vet inte om lilla loppan aka Ronja har smittat mig men idag har jag ont i halsen. Eller så är det efter allt myckna pratandet igår. 
Jag har försökt mota bort eventuella baskilusker med lite ingefära och citronte med en rejäl klick honung i också. 
 
På pluskontot finns att det nu är bokat en resa i höst till Grekland med brorsan o hans familj. Jag ser fram emot att få komma ifrån och njuta av lite sol och bad. 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Så skönt att ha en solsemester att se fram emot :)

Svar: Ja det känns bra
Kalla mig M

2016-03-03 @ 23:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0