sjuka drömmar

Som jag redan skrivit i ett inlägg idag så har jag varit så trött och sovit i sådana mängder på sistone. 
 
Jag har också drömt så mycket sjuka grejer att hälften kunde räcka.
 
Till exempel så drömde jag att jag hade en bil stod i vardagsrummet. Ja inga konstigheter där liksom. Men jag hittade en kaja sittandes i motorrummet på bilen. Jag kastade ut fågeln men inte förrän dagen därpå upptäckte jag tre ägg också i motorrummet. Jag hade visst ställt ut två av äggen i vinterkylan innan jag kom på att jag skulle kolla om det var nåt liv i dem. Det sista ägget tickade (hjärtslag men lät som en klocka) och alltså var det nåt litet som levde däri och snart skulle kläckas. Eftersom mamma kaja var bortflugen fick jag försöka hålla ägget varmt ändå. Jo det var varmt fortfarande. Efter att ha försökt värma det i ett bo av toalettpapper och värmen från min hand så insåg jag att det behövdes bättre doningar och alltså stoppade jag in ägget i munnen över natten. På natten så vaknade jag av att ägget hade kläckts och jag spottade ut äggskal i storlek av ett hönsägg. Det var också en kycklingsstor unge som jag försiktigt lirkade ut ur munnen. Det första den gjorde i min säng var att lägga en stor blöt diarreig blaffa så jag fick upp och städa ur. Sen är resten suddigt ur den drömmen.
 
En annan dröm som utspelade sig som en film så jag liksom halva tiden var åskådare och ibland var huvudpersonen. Jag (fast ändå var jag åskådare just här) hade träffat en kille fast det var mer som att han var en artist och jag ett fan. Iaf så hade jag en fiende som hade känt killen före mig (läs idol). Jag skyndade mig upp för ett antal vindlande trappor upp till min lägenhet (fast bodde hemma hos min mor som eftersom det var en film inte var min mor) och låste dörren precis innan min fiende och hennes kompisar hann ikapp mig. Dock funkade inte låset så fast dörren var låst var jag tvungen att hålla emot och låsa fler varv innan det blev låst. Sen kom jag på att vi hade en extradörr som ledde till tvättstuga och vind och såna saker och jag skyndade mig dit för att låsa. Samma sak hände där. Dörren låstes men ändå inte så jag fick hålla emot och låsa fler gånger för att få det låst.
 
Sen gick jag in på mitt rum (fortfarande inte jag utan "tjejen som är i filmen är inte den som skrivit brevet") Gardinerna var fördragna på min vänstra sida men det glipade lite och när jag tittade ut så såg jag att fienden och vännerna var utanför och hånskrattade så snart de insåg att jag såg att de var där. På väggen till höger fanns inga gardiner men det gjorde ingenting för där var en kyrkogård med en massa gravstenar så där skulle ingen komma för att titta in iallafall. Jag satte på min stereo med en låt som den här killen hade varit med i publiken när den spelades. (mmm vem säger att drömmar är logiska) Sen plötsligt är jag ute och springer i trapphuset igen. Den här gången med mina vänner men vi är jagade. Vi har varit och gömt oss i källaren men det blev en fälla som vi knappt kom ur för våra fiender var där. Så nu springer vi via den lilla baktrappen upp till vinden för att gömma oss där. Väl där uppe (och det är högt) så visar det sig att huset sitter ihop med en stor kyrka typ katedral. Därav kyrkogården utanför mitt fönster såklart. En kompis börjar fingra på ett piano/kyrkorgel som står på vinden. Jag ber kompisen att låta bli eftersom jag inte är säker på ifall ljudet är kopplat till kyrkklockorna och kommer att höras utifrån. Det skulle ju röja vårt gömställe. Hursomhaver börjar jag själv spela på instrumentet för jag har en pianoläxa att öva på. Sen vips är jag skådespelaren som spelat i filmen och jag ska gå upp för trapporna till huset som allt utspelat sig i. Det är jättejobbigt att gå för den konstanta uppförsbacken med trappor även på utsidan. Inte jättebrant men tillräckligt för att det ska kännas i benen och i flåset. Sen plötsligt är jag liksom tillbaka uppe på vinden och nån står och kastar fiskar ner i en pool på gården. Varje gång hamnar fiskarna faktiskt i poolen även fast det är högt upp och en bra bit mellan hus och pool. En fisk visar sig vara en vit uggla som flyger iväg. Sen plötsligt är nån av fiskarna en ål. Den ska inte kastas i men av nån anledning så hamnar den i poolen ändå. Då är det en elektrisk ål och nån (min fiende?) blir omslingrad av ålen och får chock på chock innan ålen börjar äta på flickan i poolen.
 
Jag har gjort en egen amatörmässig drömtolkning. Artisten är J såklart. Fienden är också rätt solklar. Rummet som har viss insyn men ändå dolt gissar jag är facebook. Jag har för tillfället en rätt öppen profil som alla kan se vissa delar av. 
 
Jag vill inte spekulera i den elektriska ålen och vad mitt undermedvetna menar med det. Men ah...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0