mediadag

Jag fastnade framför tv:n. Första gången sen jag vet inte när som JAG slagit på tv:n och aktivt valt att titta på något.
 
Nåväl, nu har jag tittat på The voices som var en skruvad film om en man som hörde röster. Och sen slog jag över till Titanic och grät floder till slutscenerna. Nu tittar jag på Her er Harold och jag trodde inte att den skulle va nåt att se, jag mest bara blev kvar framför tv:n. Men den är rätt rolig faktiskt. En desperat norrman kidnappar Ingvar Kamprad.
 
Jaha i skrivande stund tog filmen slut. Men jag fick iallafall skratta lite gott efter att ha fått släppa loss tårarna. Så nu kanske det är lite balanserat för nån timme framåt. 
 
Före tv-tittandet lyssnade jag på musik en lång stund faktiskt. Också något jag inte orkat med riktigt på länge. Men idag ville jag få lyssna på lite powermusik så jag letade upp Disturbed och lyssnade en hel massa på dem. Bra när man behöver få ur sig lite ilska.
Den här covern är helt totalt underbar. Jag tröttnar aldrig att lyssna på den.

Kommentarer
Postat av: Anki

Musik är helande för själen, lyssnar mycket på musik.. 😊 Styrkekraam ❤️

2016-02-13 @ 16:11:54
Postat av: Marianne

The voice är väl baserad på en verklig upplevelse? Jag har den på dvd men tycker inte den är så bra faktiskt...

Svar: jag vet inte hur den är. Jag tittade ärligt bara med ett halvt öga för jag orkade inte engagera mig. Den kändes lite knepig och pinsam mellan varven.
Kalla mig M

2016-02-13 @ 19:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0