Jorden anropar

Igår fick jag en uppmaning om att jorda mig. Att jag på sistone varit för mkt svävande i det blå. Det kanske kan anses som ploj och humbug men iallafall har jag börjat följa en sida på fb som innehas av en livscoach och medial vägledare. Om man vill kan man betala för "readings" men riktigt så desperat är jag inte. Däremot lägger hon ut såkallade Änglakort mellan varven och faktum är att budskapen i just de kort jag valt sedan visar sig ha anknytning till hur det känns för stunden. Och budskapen läggs ut flera timmar senare och är samma lika för alla som valt ett eller flera kort.
 
Gårdagens budskap för oss som valt kort nr 4 var som följer:

4. Grunda dig

"När du kopplar ifrån medvetenheten om kroppen och den fysiska tillvaron förlorar du din grundning. Även om det är härligt att sväva i det blå så behövs din uppmärksamhet och arbetsinsats på jorden. Vi hjälper dig att balansera det andliga och det materiella så att du kan njuta av ett tillfredsställande jordeliv.

Det här kortet är en signal om att din energi och uppmärksamhet behöver grundas. Om du har känt dig tom i huvudet, förvirrad eller glömsk, bekräftar det kortets budskap. Att vara ogrundad betyder att din uppmärksamhet är riktad för högt upp, som om du inte vore i din kropp. Det behövs en balans mellan fokus på det andliga och fokus på jorden. Du kan grunda dig genom att gå barfota i gräs eller jord, genom att äta grönsaker som växer i marken såsom morötter och potatis eller genom att massera dina bara fötter. Du kan också vidröra ett träd eller en växt eller föreställa dig att det växer ut rötter från dina fotsulor och ner i jorden. Grundning gör dig mer koncentrerad och fokuserad, samt förbättrar din kontakt med änglarna.

Ytterligare betydelser som kortet kan ha: Ägna dig åt trädgårdsarbete - Arbeta med blomessenser - Ändra dina matvanor och din livsstil så att de stödjer din mentala och andliga medvetenhet - Försäkra dig om att det du säger och skriver är praktiskt, grundat och lätt att förstå - Var jordnära och äkta i dina relationer - Sänd kärlek och ljus till Moder Jord.

Långt budskap men det jag ville komma fram till är att jag drömt om kompost och blommor inatt. Så idag tänkte jag göra just det. Grunda mig genom att pyssla om några blomstackrare här hemma som skriker efter ny jord i sina krukor.

 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Det finns flera såna grupper på fb, jag har varit med i några...vad heter den du följer?

Svar: provar att länka direkt till hennes sida. https://www.facebook.com/Michelle-Nilsson-Livscoach-Medial-v%C3%A4gledare-395196420673376/?fref=photo&sk=photos
Kalla mig M

2016-02-13 @ 19:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0