as days go by

Jag hade en vän över igår. 
Yep, den vännen. Min vän M. 

Självklart drack vi kaffe och te ur de här kopparna också. 
 
Det blev prat om allt och inget mellan himmel och pannkaka.
 
Nä, när jag tänker efter pratade vi nog inget om pannkakor men endera hade vi högt i tak eller väldigt lågt. Hrmmm typ under byxlinningenlågt. Haha ja, vår humor är sån. Inget är för fint eller fult för att skämta om. Och prata allvar kring också för den delen.
 
Jag bullade upp med lussekatter, riktiga katter, godis och en värmande brasa i köket. 
Tyvärr inga bilder från det så får bjuda på några favoriter i repris.
 
Sen skjutsade jag hem henne till Kolbäck och vi mellanlandade på Max för lite kvällsmat.
 
Kollohunden fick följa med också. Och hon har en vän "down under" och eftersom jag har en hund med ursprung från "down under" så tog hon ett par bilder o skickade till vännen. Som sa att det var en fin kelpie jag har. 
Efter att ha väckt hälften av hennes grannar genom att skälla för att han fick ett akut "miss my mama" när jag lånade hemlighuset så åkte vi hemåt igen. Den där Dogmanleksaken är kollohundens nya favoritleksak. Att jag har den i bilen och alltså bara tillgång till den i samband med att han åkt bil så ska den bäras runt på som en snuttetrasa. Haha sötnöten. 
 
Idag är det lite avslaget. Trött efter gårdagen. Innan jag hämtade M så städade jag av lite i vardagsrummet så man kunde släppa in nån där. Och jag har kommit på att det får vara min julkalender med nedräkning till jul. Att varje dag göra nån liiiten grej som för huset närmare jul. Haha som sagt var. Det kan vara att torka av några av skåpluckorna i köket. Behöver inte vara allt på en gång liksom. Igår röjde jag lite i vardagsrummet. Idag kanske jag orkar röja klart där och våttorka golvet. Eller inte. Kanske jag bara sätter mig på köksgolvet och torkar några köksluckor till. Eller byter filt på kökssoffan till en med juligare färg. Det visar sig. 
 
Jag pratade en stund med M på messenger idag och jag fick en fotoidé som jag skulle vilja genomföra med henne. Den idén innehåller pusselbitar och när jag sen skulle lägga in mer ved i köksspisen så titta vad jag plötsligt höll i handen.
Ett tydligare tecken än så behövs väl inte.. .jag är på rätt spår. 

goMåndag på er. 

Kommentarer
Postat av: Stina

Åh lille Kodjo! Vilken tur att han har dig 💕

Svar: Haha ja visst är det.
Kalla mig M

2016-12-05 @ 17:31:51
Postat av: marianne cargus

Det muggarna är så fina :)
Din kalender låter bra, ingen stress inför julen :)

Svar: Ja, jag blev så galet glad när jag fick dem av henne. Det har tagit mig många år att landa i att inte känna stressen så påtagligt. Jag får gilla läget som det är. Jag pallar inte stress o då får det bli vad det blir. Lite i taget är bättre än ingenting alls.
Kalla mig M

2016-12-05 @ 20:57:48
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0