tröttmössa 1 och 2

Ja här ligger vi och myser i soffan. Jag har nyss intagit en mycket sen frukost här i soffan. Orvar har farit runt som en tätting och busat sig trött så nu ville han gosa med matte. Bästa sättet att få ha matte för sig själv är att helt enkelt lägga sig på henne. 
 
Jobbade igårkväll och det är jobbkväll ikväll med. Börjar 16 idag. Jag hoppas innerligt att det går smidigare än igår. För det var tjoff tjoff tjoff och jag blev en hel timme sen till en brukare. Hos den sista brukaren ramlade jag in när jag egentligen skulle fått sluta o gått hem - 22:00 alltså. 
 
En tantalona som nyss kommit hem från lasarettet var så omständig. Min arbetsbeskrivning var: dra av stödstrumpor. Jo hej du. Det var persienner o gardiner, mediciner och toalettbesök. Snurr snurr riktigt.
 
Men bara så ni vet. Sån här ser jag ut när jag är totalt opepp på allt utom att få sova.
Jag undrar hur det kommer bli när Orvar är en femkilos klump som ska sova på mig.
Jag har träningsvärken from hell också. Sen i söndags och Poledansen. Att jag fogade klinkersgolv natten till igår gjorde inte saken bättre. Mina händer värker äckligt mycket. 
 
Nähä, försöka glida ur soffan utan att störa katten kanske? Har en köttbit som skulle behöva kottas upp i grytbitar och tillagas. 
 
Fast helst drog jag filten över huvudet och sov ikapp med katten för resten av dagen. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag vet hur det känns när han blir en 5-kilos kisse....till och med när det är två ;)

Svar: Haha ja jag har mina aningar hur det kommer kännas.
Kalla mig M

2015-09-27 @ 22:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0