Nuppe och halta Lotta

Jag kan ju jag, som ingen annan kan.
 
Lyckades vricka foten så nu värker den satan. 
 
Jag trodde nästan att den gick av för det knaka till och det gjorde så ont att jag mådde illa först. Jag kunde inte ens förmå mig att gå upp för det gjorde så ont att ens tänka tanken att flytta foten. Unge herr J fick hämta herr J och efter hans kännande på foten och en stödjande hand så kom jag upp. Sen slutade det att göra ont och jag linkade väl runt lite här hemma. Sen jäklar i mig så började det ila o värka. Jag sökte på stukad fot och såg att man skulle visst linda hårt om foten direkt efter o ha ungefär en kvart, så jag lindade väl hårt om då en stund och höll foten i högläge.
 
Sen när jag hade sovit en stund så kändes det bättre men nu när jag varit ute och linkat igen på kvällskvisten så har smärtan kommit tillbaka.
 
Anledningen till att jag linkade runt igen på kvällningen var för att ena tuppen, Nuppe, skulle flytta till ett eget hem med alldeles egna hönor som han inte behöver dela med någon annan tupp.
 
Se så olika bilderna blev från olika kameror. Och olika inställningar visserligen. Den nederst är från Canonkameran som jag köpte och som var lite defekt.
 
Jag har fått en första rapport från nya hemmet att han har hunnit med att äta, locka på hönor, gala och para sig. Han tog en höna som lagt sig att ruva men hon fick å andra sidan sig en rejäl omgång. 4 ggr på 5 minuter. 
 
Här är en första bild från nya hemmet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0