Klinkers, hundträning och träningsvärk

Ja så här långt kom jag på klinkersättandet. Halva var gjort sen förra gången jag gjorde och nu blev andra halvan klar. Men herr J som sa att vi skulle hjälpas åt höll inte sin del av avtalet. Jag hade tänkt att han skulle kunna kapa de bitar som ska vara emot väggarna men det tyckte inte han. Inte just nu. En annan dag...
 
O så var det äventyret som jag och hundarna var iväg på idag.
 
Mickan ville låna Ricko till skolan. Hon läser djurprogram på Ösby lantbruksskola och nu var det hundlektion. Jag ville få vara med eftersom Ricko är gammal och lite egensinnig som man kan få va när man är gammal gubbe.
Inna blev så galet glad när jag började plocka med koppel och plocka in saker i bilen att jag inte hade hjärta att inte ta med henne också.
Det var riktigt intressant att få vara med på en lektion. De fick lära sig om lydnad. Vardagslydnad och tävlingslydnad. Sen var det dags för praktiska övningar. Mickan och en klasskompis till henne turades om att jobba med hundarna. Det gick förvånansvärt bra. Ricko skötte sig enligt skolboken och var en duktig försökskanin. Inna var mer orolig och ville mest hänga med mig men efter rasten släppte det och hon glömde bort att tråna efter mig.
Kanske var jag den mest uppmärksamma "eleven" dock. Hahaha 
Jag fick en del matnyttiga tips faktiskt.
 
Och så var det den där träningsvärken från roligheterna på långrasten i söndags.
 
Det var dags för första lektionen i poledance. Jodå, överarmarna, magmusklerna och låren känns kan jag säga.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0