för mig är hösten...

Alla andra verkar tycka att det är såååå mysigt med höst. 
 
De tycker att det är skönt att kunna krypa ner under en filt i soffan och titta på film eller läsa bok. Tända ljus och dricka te.
 
Jovisst är det mysigt att krypa ner under en filt i soffan. Men det måste inte vara höst för att det ska vara mysigt. Jag kommer mig aldrig för att slå på en film och sätta mig. Läsa bok är trevligt men då blir det ingenting annat gjort alls förrän jag har läst ut boken och sen hamnar jag i depp för att boken är slut och jag sörjer. Te är något jag vill kunna dricka men jag har förbaskat svårt att uppskatta smaken på det. 
 
Ja, ni ser. Jag är duktig på att rabbla antimys. För mig betyder hösten död och avslut. Jag sörjer att trädgården fryser bort i abrupta frostangrepp. *peppar peppar* Än har det inte frusit bort iår. 
 
Hösten är ingen rolig tid för mig och mitt mående. Jo jag försöker också mysa till det men det är inte direkt något jag längtar till som vissa andra verkar göra.
 
Nä jag är mer en vår- och försommarmänniska. Jag gillar när ljuset kommer tillbaka och när grönskan är så skirt och ljust grön att det nästan gör ont i ögonen att se på 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristin Hylén

Hej! Hösten kan jag tycka är ganska avslappnad, inga direkta måsten. Även om jag oxå kan tycka det är jobbigt med mörkret pga begränsningen att göra saker. Det jag tycker är jobbigt är att dagen känns mycket kortare. Håller med dig om the, heldre kaffe men då inte försent, för annars kan tant inte sova😂
Kram🌸

2015-09-22 @ 18:38:50
URL: http://ikristinshuvud.blogg.se/
Postat av: Monika Sahlin

Fina bilder på mitt favoritdjur😃

Svar: Tack, ja humlor är fina djur. Och den här tiden på året är de lätta att fånga på bild också.
Kalla mig M

2015-09-25 @ 20:48:10
URL: http://myhighfive.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0