17 år och mångalen?

I fredags skuttade jag runt som en gasell och trodde mig vara 17 år i kroppen och vad fick jag för det? En stukad fot som lika gärna kunde ha blivit en bruten fot.
 
I går söndag var jag på poledance och svingade mig runt stången och trodde mig vara 17 år och vad fick jag för det? En vänsterarm med sträckt muskel och troligtvis en nerv i kläm eftersom natten till idag var ett helvete att försöka få ro att sova då armen molade och värkte.
 
Jag hade tänkt strunta i den där blodmånen som var inatt. Men som av en slump vaknade jag av mig själv och behövde kissa och då kunde jag ju lika gärna kika lite på fenomenet.
Tyvärr var supermåne-effekten borta vid fyrasnåret, för vid tvåtiden på natten fick jag såhär stor måne på bild med samma kamera.
Visserligen lite moln med som sprider ut ljuset.
 
Imorgon är jag ledig på schemat och jag tänker inte svara i telefonen om nån ringer och vill något från jobbet. För jag tänker inte riskera att bli inbeordrad. Har för tusan jobbat 6 dagar av de senaste 7 dagarna. Nån måtta får det minsann vara.
 
Nu ska jag sova 7 kvart i timmen och hoppas på att jag är piggelin i morgon. Ja jag lär vara i stan till 15.00 iaf för då har jag bokat en tid hos naprapaten o så hoppas jag att hon kan räta ut alla krokigheter på mig och lossa mina klämda nerver.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0