Rackarns bananer

Jag svarade på en annons på Blocket för snart en vecka sen.
 
Inget hände. Ingen reaktion och inget svar på mailen. Jag var in och kollade ganska tätt eftersom jag verkligen ville ha den här grejen. I kväll fick jag plötsligt se att jag fått svar och till min lycka stod det att jodå den fanns kvar. Jag svarade så snart jag kunde efter att jag hade sett svaret men det hade hunnit gå ett par timmar ungefär.
 
Jag fick svar ganska omgående att tyvärr var grejen såld nu.
 
WHAT?!? 
 
För två timmar sen ramlade mailet in hos mig att den fanns kvar. Och en smiley efter också.
 
Hmmmm, först händer ingenting på en vecka. Annonsen har legat kvar också. Det har jag kollat. Men så nu ikväll så var annonsen också helt plötsligt borttagen. 
 
Jag känner mig lurad och besviken. Jag kan ju inte tänka mig att säljaren fick sån respons på annonsen men sen inte fått varan såld att hen inte kunnat svara mig förrän ikväll och sen är den borta direkt.
 
Nånstans måste svaret ha hamnat hängandes i cyperspace utan att ha landat i min inkorg. För det står att svaret är skickat idag. 
 
Blä på ren svenska. Jag mår illa av besvikelse faktiskt. Och fick en rejäl dos med ångest. Först blev jag så glad och sen det här antiklimax. Blah
 
Men jag reser mig igen. Så småningom. Och borstar av mig dammet. Men ikväll ligger jag och krälar i självömkan. Hahaha *suck*

Kommentarer
Postat av: Eva Trillian

Det är inte alltid det fungerar "med det elektroniska" (som far min brukar säga ;)).
Hoppas det dyker upp en ny chans!

2015-05-06 @ 06:25:56
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0