Onsdag och guess what...

Sååå trött efter psykologen.
 
Åkte hem och somnade på soffan. Hade inte tänkt sova så länge men det var så gosigt skönt under värmefilten och jag var såååå trött att det riktigt snurrade. 
 
Klockan var väl runt halv tolv ungefär när jag dåsade av och jag vaknade till efter ett en vända men somnade om lika snabbt och vaknade efter fyra. Nu har jag tvingat mig upp på benen och jag har tagit ett par mackor för jag hade inte ätit sen frukost.
 
Min plan för dagen var att eftersom solen kom fram efter ett ihärdigt strilande så tänkte jag ut en runda med ponnyn. Jag skulle ju bara... vila... lite först.
 
Jag hinner rida än. Solen skiner fortfarande även om det blåser rätt friskt också. En annan sak jag tänkte göra var att måla det där taket så jag kunde få lite snickarhjälp. Så hönapönorna får komma ut lite. Jag törs inte släppa ut dem som det är nu utan staket. Inte för att jag tror att de skulle rymma utan för att det finns en risk att hunden tar sig en smakbit. Med staket runt har jag ändå lite mer chans att hinna se vad han har i tankarna. 
 
De små pyrena är det full fart på. De springer runt och kvittrar så gullligt och är inte speciellt rädda för mig. De stora är lite mer reserverade och vill inte gärna komma fram o se vad jag kan tänkas hitta på. 
 
Igårkväll när jag hade boxdörren öppen medan jag var inne hos dem och fixade med vatten o  mat så hittade de ut i stallgången de där små. O rackarns så roligt de hade. Det rafsade runt i höresterna som låg på golvet och pickade för fulla muggar. Det är svårt o säga vilket kön det är. En är märkbart mycket mindre än de andra fastän den har lika mycket fjädrar som tre av de andra. Och en är tydligen aningens lite yngre för den har inte satt lika mycket fjädrar i dunet än. Men jag ser redan hur det växer, både de och deras fjäderdräkter. 
 
Efter att ha haft uppehåll sen de kom till mig så fick jag idag ett ägg igen. Inget konstigt att det blev några dagar utan ägg med tanke på att det är en stress att byta miljö. 
 
Jag har fortfarande inte fixat några bilder på dem. Tyvärr. Men det är hursomhaver väldigt avstressande att sitta där och titta på dem. Än så länge har mina känslor varit mer åt det positiva hållet att jag köpte dem. Nån gång har tankarna farit åt negativt håll att jag ifrågasatt hur klokt det egentligen var just med tanke på att det blir en sak till att passa. Men å andra sidan så är det redan ett pass med häst, hund och katt så vad spelar ett djurslag till för roll?
 
Nu ska jag peta i mig något för huvudvärken som kom som ett brev på posten efter min långa middagslur.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

ååå så söta!
Vill även tala om att jag har en tävling i bloggen just nu som du gärna får vara med i, hade vart kul! Du kan vinna ett eget designat skal, som du desginar själv såklart! =) Tävlar ut ett sånt skal till tre stycken! :) Kram

2015-05-06 @ 18:19:12
URL: http://saandriiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0