inlägg nummer 4 för idag

Bombar med inlägg idag. 
 
Det blev ingen ridtur idag heller. Klockan rusade iväg och sen fick vi främmande och ptja...
 
I morgon gör jag väl ett nytt försök att samla ihop mig och pållen. yr.no säger visserligen att det ska komma några stänk imorgon men jag är inte gjord av socker så jag borde inte smälta av lite vatten. Kanske kan vara en bra uppladdning inför psykologbesöket på eftermiddagen. Efteråt lär jag ju vara mer död än levande misstänker jag. Och på onsdag är det tandläkaren. Brrrr. jag. vill. verkligen. inte. Torsdag är det klämdag och E har planer att ta sig till en kompis i V-ås då. Övningskörning misstänker jag om inte herr J kan tänka sig att kuska en sväng o övningsköra med henne. Hon får tala snällt med honom så kanske. 
 
På fredag smäller det sen för då är det dags för att komma tillbaka till jobbet. Arbetsprövning heter det visst och inte arbetsträning som jag i min enfald trodde. Det är nånting heeeeelt annat. Två timmar (eller vad det kan tänkas bli) och sen är jag kanske färdig för resten av den dagen. Och sen får jag helgen på mig att vila ut innan det sen kör igång med arbetsprövning 25 % en vecka och sen trappa upp till 50 % veckan efter. 
 
Jag måste verkligen tömma minnet på mobilen så jag kan fota när var och hur jag vill. Ifall jag tar mig ut på ponnyn i morgon så vore det ju kul och fota lite efter vägen också. Jag vill inte gärna ta med mig systemkameran på ridtur utifallanatt jag gör nån snabb ofrivillig avsittning. Inte för att jag tror det men man ska aldrig säga aldrig.
 
För vilken dag i ordningen som jag har huvudvärk vet jag inte. Blah. Det bara måste ju vara från medicinen tänker jag. Det är fasen i mig inte naturligt att ha ont så här ofta. Eller så har min syn förändrats så radikalt på 9 månader att glasögonen inte längre passar mig. Tittar jag på tv så känns det oftast skönare att ta av dem. Lika när jag kör bil så är det periodvis skönare utan glas. Men jag klarar inte att läsa nånting utan glasen längre. Ögonen har blivit för bekväma för att orka spänna sig o tyda krumelurerna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0