I'm a survivor

Jag överlevde besöket hos tandis. Nu ligger jag i soffan under värmefilten och väntar på att bedövningen ska släppa. Ja, jag har lagat tand. Blärk. Jag hade dessutom en dålig tand som jag har dragit ut alldeles i anslutning till det jag lagade. Så det är helt okej att kollapsa i soffan nu.
 
Jag hade sån ångest innan. Tog en atarax här hemma innan och innan jag gick in tog jag en till. Men när det var skarpt läge med bedövning hjälpte ingen ångestdämpare. När tandläkaren konstaterade efter bedövningen att "det var väl inte så farligt va" så sa jag att det beror väl på, på vilken sida av sprutan man befinner sig. 
 
Efteråt var ordern att åka hem och vila. Jag svängde in på återvinningsvaruhuset först bara. Hittade fina snapsglas med hästmotiv som jag köpte till mig själv som tröst. Jag har kikat runt lite där i hästhörnan men jag tänker fasen i mig inte betala hutlösa priser för något begagnat som i vissa fall inte ens är komplett. De har noll koll på vad begagnatvärdet är på. Jag köper billigare på glada hästen i spiltan i fyndhörnan.
 
Nu ska jag lägga ihop locket på datorn och vända mig i framstupa sidoläge och bara njuta av värmefiltens goa värme. Att jag inte gjort slag i saken och införskaffat en sån myyyycket tidigare.

Kommentarer
Postat av: Helen

Härligt att ha tandläkarbesöket avklarat, jag förstår precis hur du känner det...

2015-05-13 @ 19:32:04
URL: http://franminvraavvarlden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0