inatt jag drömde

Ja jag har drömt inatt med. Jag minns bara en snutt men det var om att jag och E hade två favoritserier som var skrämmande lika varann. Båda handlade om en karaktär och hans box. De hade båda namn som liknade varann och vi hade sett båda så långt det gick och bara väntade på att en fortsättning skulle spelas in.
 
Ni har säkert räknat ut att den ena serien är dr Who, men jag har inte den blekaste i vaket tillstånd vilken den andra serien ska kunna vara. ;)
 
Ja eftersom jag och E följer serien på BBC så har vi sett fram till och med slutet på säsong 7. De verkar envisas med att bara sända repriser so far (vad vi har märk iaf). 

Kommentarer
Postat av: marianne

Det är inte lätt att förstå detta med drömmar,
jag drömde två nätter på rad att jag blev mördad,
första natten var det min stallkompis som försökte dränka mej, andra drömmen lyckades jag förtränga så ja vet bara att jag höll på att dö....
vet inte om jag haft för mycket död runt mej men det känns olustigt med dessa drömmar i alla fall

Svar: Hmm ja det är intressant vad drömmarna försöker säga en. Jag blev såklart tvungen att söka på drömtydning och död bara för det nu. Hittade det här: "Drömmar om sin egen död kan naturligtvis ha med den egna dödsångesten att göra men drömmen kan också varna för en livssituation som är direkt farlig för dig. Det kan vara en ohälsosam relation som riskerar din hälsa, eller att ditt liv har gått i stå och är stillastående, att du är som en ”levande död”. Det kan också vara inre krafter som känner av att allt inte står rätt till med dig och att du kanske borde göra en läkarundersökning.Om man drömmer om död i olika skepnad är risken naturligtvis stor att man ser det som ett omen men det måste självklart inte innebära ett förebud om att du själv eller någon i ens omgivning ska dö. Ofta symboliserar den här sortens drömmar förvandlingsfaser i livet – att någonting dör för att ge plats åt någonting annat och som alla arketyper så ger Dödens närvaro i en drömscen en mycket starkare laddning. "
Kalla mig M

2015-03-27 @ 11:02:52
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Tack, det var intressant.....jag har nyss förlorat både min syster och min svägerska, som var som en syster för mej, jag kopplade ihop det med dessa två, samtidigt är ja ganska slut i kroppen och själen så det där med ohälsa kan ju faktiskt stämma....och jag har ett ganska "stillastående" liv, mer än jag önskar...men samtidigt orkar jag inte göra någon förändring just nu....just de....den natten jag drömde om min kompis som höll på att dränka mej, hade vi pratat om att åka till havet och bada....;)
Vad har du för bok om drömtydning?

Svar: Nej jag googlade och hittade en sida. http://dreamguide.se/vanligaste-drommarna/ och det var rätt intressant att läsa faktiskt.
Kalla mig M

2015-03-28 @ 18:07:45
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Den sidan ska jag kolla in :)

2015-03-28 @ 20:07:48
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0