morr

Jag har nåt djur som gör ovälkomna besök i min trädgård.
 
Först trodde jag att det var Ricko som grävde runt i mina pallkragar. Ett par tre gånger var nämligen mina jordgubbsplantor uppgrävda.
 
Nu inatt (ja jag blev väldigt sen ut med vatten åt hästarna) så fick jag se att halmen jag lagt över potatislandet var rotat i. Sen fick jag se att den pallkragen som jag satt majs i var helt totalt uppgrävd. Hälften av majsplantorna var helt uppgrävda. Och i den stenspiral jag iordningställde förra året var en stoor jordhög uppkastad. Grävspåren till den högen är för små för att vara Rickos verk så han är sannolikt oskyldig till alla grävattackerna.
 
Grävling eller räv är frågan. 
 
Och vad gör man för att få den, som finner gammal hästskit mumsig, att sluta. 
 
Nu ska jag försöka lugna mina arga nerver och sova. E har "tvingat" mig att se en radda Supernaturalavsnitt ikväll. Därav den sena timmen.
 
Bah, så onödigt.

Kommentarer
Postat av: Kristin Hylén

Hej! Det va längesedan! Glömt inloggningen för å kunna skriva😂
Jag va jättetrött efter två st studentfester! Å då va jag bara gäst! Är jobbigt å vara trevlig,
Kram🌺

Svar: Ja det är förbaskat jobbigt att vara trevlig och social. Jag har varit som klubbad i två dar nu. Jag har inte orkat vara så social på nätet heller. Läser men orkar inte kommentera så värst mycket. Jag tänker att jag ska göra det sen... ja det där sen kommer liksom aldrig.
Kalla mig M

2015-06-07 @ 20:24:20
URL: http://ikristinshuvud.blogg.se/
Postat av: marianne

Irriterande med dina planteringar....
kan det vara grävling? Tror på älg eller rådjur? Kanske vildsvin?
Vet inte hur det ser ut, men vildsvinen har varit och bökat i sommargästernas potatisland, och det har älgen också gjort...

Svar: Jag tror det är grävling. Det är bökat i jorden för att komma åt nåt gott däri. Inte gris för det vet jag hur det ser ut. O de krafsar inte gropar. Nån har riktigt grävt så det stänkt jord all världens väg.
Kalla mig M

2015-06-08 @ 10:41:12
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0