missinassen

Ett missinasseninlägg. Har just halvtittat på Dum & dummare. Lagom jobbigt och man måste inte engagera sig så mycket i storyn.
Det har varit en fullspäckad dag idag. Unge herr J hade mopedkurs 10.10 på förmiddagen. E skulle ha en körlektion 14.55 men hon fick följa med direkt eftersom jag skulle skjutsa svägerskan till tåget i Västerås emellan. Hon och tre av kidsen skulle med Göteborgståget och min bror jobbade. 
Det blev på nypen att vi hann fram. Tur i oturen att det var signalfel så tåget var 3 minuter försenat. Men det räckte precis för att vi skulle hinna fram till rätt perrong. Den längst bort självklart. Haha. Jag hjälpte henne på med ungar och packning och sen sa vi hejdå. 
 
Tillbaks till Sala och en sen lunch med E innan hon sen skulle köra. Jag följde med i baksätet den här gången. Det var intressant och jag gjorde mitt bästa för att hålla tyst och inte lägga mig i så mycket. Jag har lite svårt för det ibland men jag skötte mig någorlunda sa E efteråt.
 
Sen förbi Granngården och köpa dofttablett till myggfångaren innan vi for vidare för matshopping på ica. Ja "apoteket röda näsan" fick ett besök också. Och så avslutade vi med lite mathämtning. Thai till grabbarna och sushi till oss flickor. Mums.
 
Igår gåsprang jag gymmixloppet. 5 km runt. Jag hade 5 minuter sämre tid än på vårruset men jag hade inte ätit ordentligt på dagen innan så jag var riktigt stum i benen och hade ingen ork alls. Så jag är nöjd.
 
Anmälningsavgiften, 100:- gick till välgörande ändamål - Cancerfonden och Barncancerfonden fick ett bra tillskott. Tillsammans sprang vi ihop 19 719:-.
 
Priserna var sponsrade och de lottades ut bland startnumrena. Jag hade sån tur att mitt nummer drogs. Det hade varit rätt många innan som valt bland priserna men jag valde ett våffeljärn. Min ena kollega hade också tur att vinna. Hennes nummer drogs tidigare än mitt och hon hade turen att kunna lägga vantarna på en träningsklocka från Polar. 
 
Det fanns till och med en fotograf på plats och jag lyckades visst fastna på bild. Inte direkt  nån smickrande uppenbarelse men jag bjuder på den. Haha.
Ja nu ska jag väl kanske hoppa ner i lopplådan och lägga ihop de små ljusblå (som inte är särskilt blå alls, bara melerade) och sova några timmar. Men som ni ser så lär det inte bli nåt större problem att jobba natt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Usch jag får sån resfeber när jag ska passa buss- och tåg- tider....skulle aldrig klara att vara så sent ute, utan sammanbrott....;)

Förr sprang jag många lopp och önskar jag skulle kunna göra det nu med, men kroppen säger stopp :(

2015-06-20 @ 15:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0