i natt jag drömde ...

Gomorron. Nyss vaknat. Drömde så konstigt alldeles nyss. Jag drömde hur jag fick ett totalt frispel och där hjärnan stängde av typ så jag inte kunde planera rationellt.
 
Jag drömde att E inte än tagit sin student. Det var dagen innan. De skulle ha maskerad på eftermiddagen. E hade lagt undan kläderna vid typ Max och jag trodde att jag skulle hämta dem. Sen åkte jag till en park, gick in i en byggnad, började byta om till hennes kläder. Halvvägs kom jag på att vi nog inte sagt så innan. Bytte tillbaka, tog med mig kläderna hem. Kom på när jag var i fel stad att jag nog inte skulle haft kläderna med hem. Ringde herr J o beklaga mig medan jag tokkörde för o åka tillbaka med påsen. Parkerade o gick till rätt ställe för jag mindes inte hur jag skulle köra dit. Passerade en arena/utomhusfik på vägen dit o hörde ett par kollegors röst från en balkong på arenan. Jag låtsades inte höra dem för jag orkade inte förklara. Men strax framför såg jag en annan kollega o skulle knacka henne på axeln o säga hej. När jag gjorde så, så upptäckte jag att jag hade vantar på händerna o mössa på huvudet. Faktiskt full vintermundering fast det var sommar. Hon ignorerade dock mig o låtsades inte märkt att nån petade på henne. Så hörde jag ännu en gammal kollega som pratade om mig. Hon sa nåt om att its all about technique o syftade på en gång när jag tydligen hade dragit på mig ett par långkalsonger som ett barn med benen i vädret. Det var inte sagt med värme o kärlek utan med skvaller o mobbing-ton. Jag låtsades inte om att jag gick där o svettades som en tok. Så försökte jag ringa E men kunde inte hitta hennes nummer bland de senast uppringda. Det stod inga namn, bara visningsbilder från fb och så numret. Flera gånger ringde jag upp fel personer. Av nån anledning hade jag lagt in okända personers nummer som jag råkade ringa om o om igen. Till slut när jag satte mig på en bänk i utmattning o förtvivlan så  såg jag E med sina polare strax bredvid. Men jag ville inte visa mig o skämma ut E inför kompisarna så jag lyckades ringa upp henne o då bröt jag istället ihop o fick totalt frispel o gapa som en toka. Plötsligt var vi på typ Ikea o jag ville kasta porslin omkring mig för o visa hur arg jag var. Men jag kunde inte kasta. Handen vägrade samarbeta med mig o alla kast blev bara att jag viftade med porslinet o sen kunde jag inte släppa iväg. En okänd man som jag kände sympati ifrån började plötsligt filma mig. Där nånstans vaknade jag. Sjöblöt av svett o fortfarande arg.
 
Ja,vad säger man om den drömmen? 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Ja vad säger man?
Mössa och vantar förstår jag nog och att du haft mycket att stå i under senaste tiden....men det med arenan och arbetskompisarna?!

2015-06-20 @ 15:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0