Herr Ågren

Ångest.
 
Tandläkarbesök om ett par timmar. Blärk. Jag har en gammal rotfylld tand som nu måste bort. Den sitter nederkäken och den förra tandläkaren har redan försökt få bort den en gång men det sket sig. Sååå jag är lagom taggad för dagens äventyr. Huvudvärk har jag också. Men jag har glömt att dricka kaffe. Jag har inte orkat samla ihop mig såpass än. 
 
Tar jag en atarax mot ångesten så misstänker jag att jag sover gott resten av dagen sen. Det gör jag nog iallafall om jag känner mig själv rätt. Såååå äta något kanske också kunde vara en bra idé. Huhuh, jag är så duktig med mitt prokrastinerande. 
 
Aja, here goes nothing.
 
Slänger in ett par bilder från igår. Solen sken samtidigt som det totalt öste ner regn. Sååå självklart var jag tvungen att springa ut och fota lite. Haha ja jag vet att jag är lite mer knäpp än tillåtet. Ni skulle sett mig. Eftersom jag inte ville förstöra min frisyr direkt efter frissan (ja hon plattade till mitt självfall) så drog jag en vindjacka över huvudet och kurade med kameran därunder. Paraply kanske någon säger nu, och ja, det hade ju varit en bra idé men så långt tänkte inte jag. Haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0