f som i f-n

Ja kort sagt, f-n också. 
 
Jag var ute o stängde klart hästarnas nya hage i ösregnet. Sen glömde jag stänga in hönsen innan jag gick in. Ärligt talat var jag plaskblöt ända in så jag hade bara en tanke i huvudet - att få av mig de blöta kläderna o värma mig.
 
Kröp ner under täcket o somnade. Kom på nyss att jag måste stänga. Ja tyvärr hittade jag den enda jag var säker på var en höna av pycklingarna liggandes på rygg stendöd på gårdsplan. Några fjädrar på ryggen var lösa men annars inte ett märke på henne.
 
Bah, fy så trött på mig själv jag blir.
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Men nej vad tråkigt :( Är den utan stjärt kvar? håller tummarna att det är en höna i så fall

Var det hunden igen?
en rovfågel eller räv dödar ju inte bara så där...

Svar: Den utan stjärt är kvar men tveklöst en tupp, då han lät som en sån där partytuta man kan köpa i fempack till barnkalas, igår. 😂😂. Alltså det är det som är så konstigt för hunden hade inte varit lös så han kunnat göra det. Förövaren måste ha blivit störd mitt i attacken.
Kalla mig M

2015-06-23 @ 10:33:56
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Kanske en annans hund som kommit till er?

Svar: Tror inte det men man vet ju aldrig. Vi har en ungräv i krokarna också, och grävlingar. Men det konstiga var ju att den låg så gott som oskadad på rygg mitt på gårdsplanen. Tyvärr är nog alla tre som är kvar tuppar så det känns lite surt. Jaja, jag får försöka få tag på lite andra damer åt de tre ungtupparna. Ville ju ha blåa ägg och de här skulle vara blåvärpare fast blandras då. Grannarna ett par kilometer bort har höns så kanske skulle kunna höra mig för där. Fast jag har aldrig pratat med dem än. Får haka på farsan som brukar köpa ägg där.
Kalla mig M

2015-06-23 @ 10:58:02
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0