tröttmössa, regn och bildbomb

Fy rackarns så trött jag har varit.
 
O fortfarande är. Men med tanke på att det bara regnar och regnar och regnar så kan man inte bli så mycket annat heller kanske.
 
Åskan går runt runt också. Så mitt arma huvud är tungt och värker.
 
Jag är hemskt dålig på att kommentera hos de bloggare som jag läser. Jag orkar inte försöka sätta ihop meningar knappt. Men jag läser alltjämt ska ni veta.
 
I morgon är det dags för en ny vända med nattpass. Tre pass på raken. Huhuh, hoppas det inte blir lika tröttsamt efter den vändan. Då är jag ju ändå inte lika mycket helt bakom flötet så kanske att lite mer energi finns kvar efteråt.
 
I söndags innan jag for iväg för att nattjobba så var vi en sväng till min farbror o hälsade på.
Så här såg det ut när Nalle inte fick följa med ut till bilen när vi skulle åka.
 
Och i lördags efter att jag hade sovit en stund så kom brorsan över med hela tjocka släkten. Eller ja, han o hans fru och fyra av deras barn o så svägerskan till frugan med två ungar. Så tre vuxna och sex barn allt som allt härjade runt här hemma. De provsatt alla traktorerna på gården, de fick rida på ponnysarna, borsta ponnysar, klappa hund, titta på höns, vi fikade, de hoppade studsmatta och gungade hängmatta. Tyvärr hade jag sånt fullt sjå att försöka hinna med när alla ungarna ropade om ditten och datten att jag inte fick ut nån kamera. Men brorsan och hans familj kommer över nån mer gång utan Öckeröbesökarna så kan jag fota då.
 
Häromdagen när jag skrotade i trädgården så fick jag se en fjäril som hade fullt sjå att fixa barnkammaren. Eller ja, det var nog förra helgen typ.
Men igårkväll var det så galet vackert ute. Då blev kameran lite luftad igen. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte mitt macroobjektiv. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0