Vad sägs om lite vårtecken?

Jomenvisst. Häromdagen när jag var ute med min kamera så sprang jag på flera ställen där videkissarna är på G.
 
Det ger mig hopp om livet när det känns ruggigt och bara jobbigt med kylan och den här on- offvintern vi har den här säsongen. Iallafall so far.
 
Igår hade det snöat 5 centimeter. Idag slaskar skiten bort igen. Jaha, ska det ner så kan det väl få stanna kvar. Inte hålla på så här och smälta bort och skapa livsfarliga isgator både på gården och i hästhagarna.
 
Herr J beställde hem aktivitetsarmband åt oss och för ett par dagar sen aktiverade jag mitt. Det verkar inte ha landat ännu för igår ville den inte säga att jag haft någon nattsömn alls. Medan jag natten innan hade sovit 18 timmar. Hahaha ja det gjorde inte direkt att jag blev så imponerad men men. Nu har jag det i min ägo så nu ska jag väl testa det och se iallafall.
 
I morse registrerade den min sömn hursomhaver och med tanke på att jag jobbade igårkväll så var det intressant o se hur jag och om jag har sovit inatt.
 
Katten kom och väckte mig missinassen för han var vrålans hungrig sa han. *mutter mutter* Katter är som barn - söta när de sover. Haha nä men allvarligt så var han billig inatt.
Ja det är väl ungefär så jag har känt mig inatt. Jag har vridit och vänt på mig stundom och så fick jag ju gå upp och mata katten dårå. Hade tänkt släppa ut honom men si så tänkte inte han inte.
 
Ikväll vankas mera kvällsjobb men innan dess tänker jag nog slumra en stund till. Hästarna har fått frulle och inatt stod de inne eftersom det varit sånt busväder och de får stå inne en stund till och torka lite mera.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: natalie

Fin blogg!

2015-01-08 @ 08:59:58
URL: http://nataliestrande.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0