o yes I'm a workin' girl

I måndags var jag och hälsade på hos brorsan en stund också. Och fick barnvakta de tre minsta kottarna en knapp timme. 
 
Jag hade kameran med mig och först skulle jag inte få ta några bilder alls av de två stora. De var lite reserverade och ville inte alls posera för mig. Men innan det var dags att vara ensam med dem så hade isen smält och de tyckte det var hur kul som helst att se sig själva på bild efter att de hade poserat i alla möjliga vilda poser.
 
Men jag märker att jag har lagt av mig. Tempot som barn, och i synnerhet barn i småbarnsåldern, har är väldigt utmattande för en ovan person.
På pluskontot står det att de är galet goa och man får så mycket tillbaka. Ibland mer än man önskat kanske. Tänker främst på baciller nu då. Haha
 
Och nu över till lite gnällande. 
 
Jag har fortfarande så förbaskat ont efter nackspärren så det är inte klokt. Och inte blir det ett dugg bättre av att jobba. Jag borde träna men jag finner inte orken till det. Och ju längre tid det går innan jag kommer igång med träningen desto mindre ork kommer jag att få över... så är det ju.
Och ändå ...
 
I morgon blir det en heldag på jobbet. HELA långa dagen. 6.30 - 22.00. Ingen långrast i mitten som gör det till en delad tur. Nej jag tog åt mig kvällspasset imorrn för som vanligt så fattades det en person till kvällen. Eh, ja det där lät ju det också. Men ärligt talat är det väldigt ofta som det inte finns vikarier att tillgå. Sjuk kan alla bli men det blir sårbart när det inte finns back-up så det räcker till.
 
Men i gengäld får jag treledig helg (igen). Jag blev av med fredagens arbetspass och det sitter inte fel. Men jag får väl se exakt HUR piggelin jag kommer att vara å andra sidan.
 
Det kommer att bli en i mina mått mätt tidig kväll. Jag tänker ta med E ut och natta pållarna snart och sen kryper jag till kojs tror jag. 
 
Cant wait
 
 
 
 
We're the first ones to starve, we're the first ones to die 
The first ones in line for that pie-in-the-sky 
And we're always the last when the cream is shared out 
For the worker is working when the fat cat's about 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0