Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

eller ja ...
 
Jag drömde att jag skulle till en annan stad men på vägen var det ett stopp som gjorde att jag valde en annan väg. En omväg fast i min dröm tänkte jag att det skulle gå på ett ut ungefär.
 
Plötsligt kom jag in i en stad. En stor stad. En industristad. Det finns ingen sådan stor stad efter den vägen. Men i min dröm var den där. Massor med byggnader och en hamn fanns det också. Jag muttrade för mig själv i drömmen att jag inte hade tagit med mig min kamera och bara hade mobilen. För det fanns så många fina fotomiljöer och jag bara åkte rakt förbi dem. Tills jag råkade missa vägen och hamnade på en grässlänt. Vägen svängde men inte jag liksom. Då sa jag för mig själv att HÄR hade jag kunnat parkera och sen gå runt och fota med min kamera, om jag nu hade haft den med mig. Sen backade jag tillbaka upp på vägen och fortsatte köra.
Plötsligt var jag på väg åt andra hållet. Nu hade jag en reskamrat med mig. Vi hade bestämt oss för att stanna nånstans och fota ändå, med våra mobilkameror. Men nu var det så pass mörkt ute att det inte riktigt gick. Och återigen bråkade jag på mig själv. Nu över att jag inte passat på tidigare.
 
Nu medan jag har skrivit ner min dröm så har jag också analyserat den lite amatörmässigt sådär.
 
Jag måste bli bättre på att ta stunden när den kommer och inte bara köra på i 180 knyck som man förväntas göra för att vara duktig. Jag måste fånga dagen mera. 
 
Nån annan som tolkade in något annat i min dröm? Berätta gärna vad du fick för tankar medan du läste så ska jag gå ut och fånga dagen nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0