kondisbesök med fikamostern

Det är inte så givande att uppdatera en blogg när man inte har något att blogga om. Ligger man sjuk så händer inte så mycket som är bloggvärt.
 
Men idag samlade jag ihop mig och åkte in till staden en stund. Dels var det vårmarknad på gång och dels behövdes det handlas hem lite förnödenheter igen. Det där eviga handlandet.
 
Jag hade bara tänkt gå ett snabbt varv och kolla utbudet, köpa de obligatoriska cocosbollarna och svänga förbi affären och sen hem. Men alldeles innan jag var framme i stan så ramlade det in ett sms. Det var från min moster som ville höra om jag var i stan och var sugen på en fika. Man tackar väl aldrig nej till att få gå på kondis och fika. 
 
Sen råkade vi hamna på affären nästan samtidigt också och det slutade med att vi gjorde sällskap igenom den.
Hon bor inte i den här stan sen många år men marken har varit en anledning i alla år att åka hem och besöka sin mamma, min mormor. Nu är både mormor och morfar borta och hon hade tvekat innan hon åkte från grannstaden om det var nån mening med att åka. 
 
Jag är ju glad att hon gjorde så. Och att hon skickade en fråga till mig om att träffas.
 
Jag vet inte hur glad hon var att träffa mig dock i slutänden. Haha jag kan ju säga att jag inte hade tänkt vara så social så mina förberedelser inför stadbesöket bestod av avkok på ingefära med honung i och en knäckemacka med tre (3) skivade vitlöksklyftor som pålägg. Jag osade rätt bra. 
 
För övrigt har jag roat mig med att hitta på namn på blandraser. Jag har ju en schämthund som ni väl alla vet vid det här laget. Idag kom jag på att en pudel/jt blir en jack rudel och blandar man en långhårig tax med en jt så får man en jax trassel. Ja det måste vara den långhåriga varianten för att det ska vara roligt med trasseldelen av namnet.
 

Kommentarer
Postat av: ISABELLE

Men åååh så gott med semla!

2015-02-22 @ 17:08:38
URL: http://isabelleolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0