Jordskott

Okej
 
Var det nån som såg det första avsnittet av Jordskott på ettan ikväll?
 
Här hemma satt vi bänkade framför teveapparaten. Vilka kända platser skulle vi se?? Skulle vi se nån bekant? Ja för om ni missat det så är den serien inspelad i min hemstad.
 
Jodå, det var en hel del kända platser även om de till exempel möblerat om lite i stan. Till exempel tyckte både jag och E att han pekade åt helt galet håll när han sa kör in till centrum vid scenen i lekparken. Och sen när får man köra bil i stadsparken? Det skulle väl möjligtvis vara när man vill slänga brännbart till majbrasan som varje år vid sista april brinner på grusplanen precis bredvid lekplatsen. Ibland brinner den lite före sista april också. Ni vet, ungefär som Gävlebocken. 
 
Nu ska jag ta mitt värkande huvud (trolig bihåleinflammation) och gå till sängs - igen. Sov ett par timmar efter förra blogginlägget. 
 
Jag slängde in lite random bilder från Sala bara för att ... inte i nån kronologisk ordning men alla är fotade utav mig och instagrammade vid nåt tillfälle. Nåja, bilden på skogen är fotat här hemma men fortfarande Salatrakten och precis samma slags skog som i serien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0